fbpx

Що видає закоханого чоловіка

Деяким чоловікам властиво приховувати навіть щирі і сильні почуття. Дізнайтеся, які жести і вчинки з головою видають закоханого в вас чоловіка.

Закоханість – почуття прекрасне, але у будь-якого воно в тій чи іншій мірі викликає потрясіння. Найчастіше з подібним стресом людина починає посилено боротися, і – парадокс – дається взнаки ще більше, тому що змінити мову тіла без спеціальної підготовки досить складно.

Одні чоловіки не вичікують в засідці, а пускаються в справжнісіньку розвідку. У хід йде все: спільні друзі, знайомі, колеги, знайомі знайомих, і навіть он той хлопець із загальною інститутської фотографії – допиту з пристрастю піддаються практично всі, до кого вдається дотягнутися. На цьому етапі чоловіка цікавить практично будь-яка інформація, але в основному з’ясовують, чи вільна вподобана дівчина.

Інші надходять з точністю до навпаки, раптово перетворюючись в крижану брилу. Випадкових тактильних контактів всіляко уникають, а при особистій зустрічі з потенційною обраницею старанно відводять погляд убік. Якщо ж спілкування відбувається в групі, чоловік може кидати зацікавлені погляди як би випадково, крадькома.

Мова і жести

Якщо сильна закоханість для людини в новинку, то при наближенні об’єкту зітхань навіть самий харизматичний і впевнений в собі чоловік буде лепетати щось нескладне. Недолік слів він намагається заповнити, активно жестикулюючи, і як раз в цей момент можна помітити невідповідності: жести не узгоджуються з промовою, тому що від хвилювання думає чоловік зовсім не про те, про що говорить. Втім, таке часто трапляється з розсіяними, але не закоханими людьми – постарайтеся їх не переплутати.

Зовнішній вигляд

Не секрет, що більшість чоловіків не дуже-то піклуються про свій зовнішній вигляд – у всякій випадку, не так сильно, як жінки і дівчата. Закоханий же чоловік, швидше за все, почне приділяти більше уваги тому, як він виглядає, щоб справити хороше враження. Напевно ви помітите і новий аромат, навіть якщо до цього чоловік ніколи не користувався туалетною водою або парфумами.

Погляд

Ще один популярний ознака потягу – розширені зіниці. Коли ми дивимося на те, що нам подобається, зіниці можуть збільшуватися. Якщо ж доводиться спостерігати за чимось, що нам не подобається або і зовсім викликає огиду, зіниці звужуються і зменшуються. У звичайному житті помітити це зміна можна не завжди, тому що деякі чоловіки на початковій стадії закоханості не сприймають тривалих зорових контактів – швидше за все, в запасі у вас буде тільки кілька секунд.

Голос

Слова, звернені до придивилася дівчині або жінці, можуть залишатися колишніми, але обов’язково зміниться тембр голосу – чоловік спробує зробити його більш привабливим, котрі володіють. Для інших, швидше за все, все залишиться так, як і було, тому можна поспостерігати за тим, як змінюється тембр і інтонація в залежності від співрозмовника.

Поведінка

Чоловік, що віддає перевагу діяти активно, буде намагатися проводити більше часу поруч з коханою, відвідувати ті ж кафе, парки і магазини – як ніби-то випадково. Якщо ж дівчині потрібна допомога чи порада, то закоханий, швидше за все, одним з перших прийде на виручку.

У чоловіка може з’явитися інтерес до хобі і захопленням, про які ще вчора він навіть не чув – це ще одна можливість бути ближче з дівчиною, яка викликає симпатію і ніжні почуття. Закоханий починає звертати увагу на якісь дрібниці (наприклад, хвалить нову зачіску), навіть якщо раніше він не вважав за потрібне про них турбуватися.

Удавана байдужість – ще один можливий тип поведінки. Коли чоловік закоханий, але йому з якихось причин потрібно це приховати, маска холодного, кам’яного байдужості – відмінний спосіб.

Далеко не завжди можна дізнатися, що насправді приховує закохана людина, тому найпростіший спосіб (він же – самий радикальний) – це запитати безпосередньо.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page