fbpx

Щоб не шкодувати про витрачені даремно гроші: 5 ознак того, що парфуми вам не підходять

Корисні поради, які допоможуть визначити «не ваш» аромат.

Якщо вам сподобалися парфуми, це ще зовсім не означає, що вони вам підходять. Після більш близького знайомства може виявитися, що аромат псує настрій, погіршує самопочуття і просто викликає дискомфорт. Щоб не шкодувати про витрачені даремно гроші, варто взяти на озброєння кілька слушних порад. Ось 5 ознак того, що це «не ваш» аромат.

Ви занадто довго відчуваєте парфуми на собі

У нормі ми повинні отримувати компліменти про приємний аромат упродовж дня, але не відчувати його на собі вже за 15 хвилин після нанесення. Перш ніж робити покупку, нанесіть парфуми і погуляйте до 20 хвилин торговим центром. Якщо за цей час ваш ніс не звикне до запаху, значить після тижня використання аромат взагалі почне дратувати і здаватиметься нав’язливим.

Аромат на вашій шкірі звучить інакше

Крапля парфумів на пробнику зі шматочка картону в парфумерному відділі не розкриває справжнє звучання аромату. Оцінити його можна лише під впливом тепла і в поєднанні з природним запахом людського тiла. Не дивуйтеся, якщо вдома парфуми виявляться зовсім не схожими на ті, які ви придбали, керуючись тестером.

Ваше самопочуття погіршується

Не варто недооцінювати вплив запахів на те, як ми себе почуваємо. Безпричинна мiгрень або постійне бажання чхнути говорить про те, що якісь компоненти парфумів вам не підходять. Крім того, якщо ввечері раптом почала долати втoма, а настрій псуватися, це теж може вказувати на несумісність аромату. Спробуйте на декілька днів від нього відмовитися, щоб з’ясувати.

Читайте також: 20 маленьких хитрощів – нічого не купувати і виглядати шикарно

Аромат суперечить вашому стилю

Тут, звичайно, все залежить від ваших особистих якостей і впевненості в собі. Але, погодьтеся, пряний важкий аромат, який надходить від дівчини в кедах і джинсах, викликає подив. Якщо ви знаєте, що такі дрібниці здатні зашкодити вашому внутрішньому комфорту, на кожен день краще обрати парфуми, які будуть поєднуватися з вашим способом життя і стилем одягу.

Аромат створений для іншої пори року

Ще одна причина дискомфорту — невідповідність парфумів до часу року. Не поспішайте купувати взимку духи з яскраво вираженими свіжими, морськими і цитрусовими нотами. У холодну пору вони можуть дратувати. Для цього періоду найкраще підійдуть східні та пудрові аромати. Влітку ж вони, навпаки, багатьом здаватимуться надто щільними і «задушливими».

За матеріалами – 1+1

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page