fbpx

“Щось на кшталт Курської дуги”: Олексій Арестович про те, що очікує окупантів на півдні нашої країни вже найближчим часом

Олексій Арестович, радник глави Офісу президента України, дав свій прогноз щодо того, що очікує на Україну найближчим часом.

Так, за словами Арестовича, Росія, зібравши останні резерви, піде в наступ на півдні України, щоб запобігти контрнаступу ЗСУ на Херсон.

Про це радник глави Офісу президента України написав 29 липня у Telegram.

Датою ймовірної активізації окупантів за словами Арестовича є 29 липня, про це він повідомив в ефірі  програмі “Фейгин. Live”:

“Відбувається гігантський переворот фізичний, вони з північного сходу України зміщуються на південь. Думаю, що вони будуть готові до наступу до 5–6 серпня. Підуть уперед, а ми будемо метелити. Там буде хвацька бійка у стилі громадянської війни у 1918–1920 роках. Війна з елементами маневрів по степу, із проривами тощо”.

Олексій Арестович  погодився з думкою міністра оборони США Ллойда Остіна, що війна “наближається до розв’язки”.

Цитуємо:

“Це не означає, що вона закінчиться, але це буде щось на кшталт Курської дуги. Те, що там станеться, визначить фінальну фазу війни, яка ще може тривати – мамо рідна. У мене прогноз на те, що ми виграємо”.

Радник глави Офісу президента України додав, що “щасливе визволення Херсона, імовірно, злегка відсувається” і замість нього буде “неминуча славна бійка”.

30,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page