fbpx

“Щирий, світлий, харизматичний, істинний ерудит, надзвичайно обдарований лікар, справжній професіонал своєї справи”: не стало лікаря-невролога за життя якого боролись лікарі після ракeтного удaру по Вінниці

Непоправна втрата для всієї України.

Нещодавно стало відомо, про те, що з нами більше немає неймовірно талановитого дитячого невролога Павла Ковальчука. Чоловік постраждав внаслідок рaкетного удaру росіян по Вінниці 14 липня.

У момент трагічної події медик був на робочому місці у клініці “Нейромед” – він отримав 70% опiків тіла.

На жаль, попри усі намагання лікарів, медика не стало у Кракові, куди його доставили на лікування.

Чорну звістку повідомили у клініці “Нейромед”.

Цитуємо:

“Сьогоднішній день приніс для нас неоціненну втрату. Не стало неймовірно талановитого дитячого лікаря невролога Ковальчука Павла Васильовича. Він мужньо боровся за своє життя протягом двадцяти днів, після удару окупантів у Вінниці 14 липня.

Неможливо виміряти сум та бiль, який відчуває зараз вся команда Нейромед. Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та друзям Павла Васильовича ми як ніхто розуміємо та розділяємо ваш бiль.

Вічна та світла пам’ять”, – написали у клініці.

У Мережі люди, які знають, або були пацієнтами Павла Ковальчука згадують медика виключно, як професійного та чуйного спеціаліста.

“Щирий, світлий, харизматичний, істинний ерудит, надзвичайно обдарований лікар, справжній професіонал своєї справи..

Тобою неможливо було не захоплюватися. Завжди повний енергії та сміливих задумів, спішив творити добро та щедро ділився своїм талантом та знаннями…

Паша, ми пам’ятатимемо тебе завжди, пишаємось, що ти був у нашому житті. Плачемо разом із рідними”, – написали працівники медичного центру “Evidence”.

Батько одного з пацієнтів Василь Рябчук також поділився своїми спогадами про спілкування з медиком:.

“Я особисто не був з ним знайомий. Але на прийомі у нього за тиждень до трaгедії був мій менший син Денис.

8-річний хлопчик був у захопленні – від лікарської доброти і вміння спілкуватись з дітьми. А щодо професійних якостей Павла Васильовича годі й казати – всі вважали його одним з найкращих в Україні. Світла пам‘ять Лікарю…”.

Світла пам‘ять Лікарю!

02,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page