fbpx

Шкарпетки з зображенням курячих ніжок – новий модний тренд осені 2019

Давно вже перестали бути дивиною світшоти з принтами улюблених представників тваринного світу або дитячі колготки з нанесеними малюнками милих кошенят або забавних цуциків. Проте дизайнери пропонують повеселитися по-справжньому: у продажу з’явилися шкарпетки- “курячі лапки”.

Шкарпетки з курячими ніжками

З появою цього зручного і теплого елементу одягу майбутній сезон подарує нам не одну зустріч з “курками”, що переходять дорогу. Цьому забавному зображенню дала старт компанія American Flag Socks. Одягнувши такі шкарпетки, можна запросто уявити себе хатинкою на курячих ніжках.

Шкарпетки набирають шалену популярність. Дивно, але вони користуються однаковим попитом і серед чоловіків, і серед жінок. Цей інтерес ідеально збігся з початком підготовки до святкування Хелловіна, який переступив за межі Америки і швидко поширюється по всьому світу.

Подивіться, як забавно шкарпетки-лапки виглядають на ногах! Ласкаво просимо в нашу фотогалерею!

До речі, ми вже розповідали про те, які костюми були особливо популярні на Хелловін в минулому році. Ви можете освіжити цю інформацію і придумати для себе не менш оригінальний спосіб!

За матеріалами: Joinfo.ua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page