fbpx

Шоколадний торт з печива і нyтелли без випічки – шикарний десерт готовий за лічені хвилини

Шоколадний торт з печива і нyтелли без випічки

Торт з печива – це, мабуть, найхитріша і геніальна ідея, яку придумали кондитери. Нескладний крем, улюблена випічка – і шикарний десерт готовий за лічені хвилини. Ми любимо смачні експерименти, тому представляємо вам рецепт торта з печива з молочно-кавовим просоченням, «Нyтеллою» і збитими вершками. Для цього рецепта підійде будь-яке кругле пісочне печиво з какао.  Джерело

Інгредієнти:

  • «Нyтелла» (або  інша шоколадна паста)- 500 г
  • Печиво з какао – 480 г
  • Вершки – 500 мл
  • Цукрова пудра – 80 г
  • Молоко – 180 мл
  • Кава – 200 мл
  • Какао-порошок – за смаком

Читайте також: Торт “Снікерс” – просто тане в роті. Хоч ніколи й не пекла, але завдяки цьому рецепту вийшов з першого разу

Приготування:
За допомогою міксера збийте вершки з цукровою пудрою. В іншій ємності змішайте склянку непідсолодженої рідкої кави з молоком. Візьміть круглу форму для випікання діаметром 22 см зі знімними бортами.

Застеліть дно пергаментним папером. Викладіть щільний шар печива, попередньо змоченого у кавово-молочній суміші. Ретельно заповніть усі отвори.

Розтопіть «Нyтеллу» на паровій бані і половину суміші викладіть другим шаром. Зверху рівномірно розподіліть половину збитих вершків. Далі знову йде печиво у кавово-молочному просоченні, а зверху – «Нyтелла». Завершальним шаром йдуть збиті вершки. В кінці посипте торт какао-порошком.

Відправте десерт в холодильник на 2-3 години, після чого акуратно дістаньте його з форми. Печиво, яке залишилося, змастіть шоколадною пастою з однієї сторони і обклейте торт зі сторін. Солодка посипка стане завершальним штрихом.

Торт готовий. Однак ніхто не посміє сказати, що він простакуватий! Багатий молочно-шоколадний смак і ніжна текстура печива закохують в себе з першої ложки. Навіть на святковому столі цей красень виглядатиме гідно і переконливо. Побалуйте своїх близьких цим ніжним десертом.Смачного.

You cannot copy content of this page