X

Схоже, я перестаралася. Як же мені тепер повернути все на свої місця? Зараз вам мої претензії здадуться смішними, але коли чоловік приїхав з корпоративу о восьмій вечора, тому що скучив за мною, я вийшла з себе. Таке враження, що у мене тепер синочок замість чоловіка. Ніякої ініціативи, нічого без мене вирішити не може

Проживши в шлюбі деякий час, люди, безумовно, впливають на характери один одного. Ось і я вплинула на свого чоловіка, та зовсім не так, як хотілося б.

Коли ми тільки познайомилися, мій коханий був чарівним і неприступним лейтенантом. Гарний, мужній, навіть трохи суворий … Загалом мрія будь-якої жінки. І мріяли про нього багато. Я тоді тільки прийшла працювати в штаб. І відразу ж поклала око на молодого і симпатичного. Але як виявилося, у нього в голові була одна служба, і на мої загравання він не звертав уваги. Мені довелося добре потрудитися, щоб закохати в себе норовливого красеня. Коли ж я все ж його полонила, то про людське око ще повагавшись, чи варто мені виходити заміж за нього таки пішла під вінець з коханим.

Загалом, на початку нашого шлюбу всі заздрили тому, якого чоловіка я собі відхопила. А нещодавно я дізналася, що мої подруги сміються над моїм чоловіком і вважають його моєю тінню і не здатним на чоловічі вчинки.

Це сталося на його дні народження. Ми запросили всіх друзів на свято і вже в ході застілля один за іншим гості почали відзначати, що чоловік занадто залежить від моєї думки. Я спочатку заперечувала, але потім задумалася. Дійсно, у мого обранця більше немає власних інтересів. Він не їздить з друзями на риболовлю, не ходить на футбол. Я тільки зараз помітила, що у нього абсолютно не залишилося чоловічих занять. Коли він іде в магазин, то завжди дзвонить мені, якщо раптом не виявилося, наприклад, потрібного соусу. Я зрозуміла, що мій чоловік не в змозі сам прийняти рішення з приводу того який соус він хоче додавати в пасту на вечерю.

На початку сімейного життя я відучувала коханого від парубоцьких звичок, пояснювала, що тепер ми пара і повинні радитися один з одним. Схоже, я перестаралася. Як же мені тепер повернути все на свої місця? Зараз вам мої претензії здадуться смішними, але коли чоловік приїхав з корпоративу о восьмій вечора, тому що скучив за мною, я вийшла з себе. Таке враження, що у мене тепер синочок замість чоловіка. Ніякої ініціативи, нічого без мене вирішити не може. Куди подівся мій мужній герой, сильний чоловік?

Чоловік щиро не розуміє, що з ним не так і навіть образився на мене. Я запитала у мами поради, але навіть вона сказала, що я свого чоловіка зуміла перетворити на геть іншу людину. Мені не хочеться, щоб мого чоловіка вважали безвольним. Я розумію, що, швидше за все, сама посприяла таким змінам в характері чоловіка. Але я хочу знову бачити поруч із собою сильного, хороброго, ініціативного чоловіка. Як можна допомогти чоловікові? Може у вас є поради, як мотивувати чоловіка на вчинки? Наді мною вже всі родичі сміються. Допоможіть…

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post