fbpx

Схожі чи ні?: Соломія Вітвіцька з мамою відпочивають у Карпатах(фото)

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька поїхала на фітнес-кемп до мальовничих Карпат. Разом з собою зірка взяла свою маму Світлану, приятельку Анну Добриднєву та її маму, пише 1+1.

Дівчата тренуються під чітким керівництвом фітнес-тренера Людмили Міняйло. Крім того, Людмила розробила для них систему правильного харчування на увесь тиждень відпустки.

Щоденні тренування, екстремальні розваги і тільки здорове харчування! Людмила прорахувала все до дрібниць! – зізнається ведуча.

Саме Соломії прийшла ідея організувати захоплюючий фітнес-кемп. Ведуча придумала це після того, як її багато людей почали запитувати про фaльшиве інтерв’ю, в якому Соломія буцімто розповідає Аллі Мазур про міфічні пігулки.

Читайте також: Видно навіть з-під балахонистого одягу: 46-річна pосійська артистка вaгітна(фото)

Тепер Соломія вирішила ділитися із шанувальниками більшою кількістю світлин та відео зі спортивних занять на своїх сторінках в соцмережах, аби усі долучалися до здорового способу життя, не вірили неправдивій інформації і розуміли, що лише спорт та правильне харчування можуть забезпечити гарну фізичну форму.

Тренуватися з мамами! Вперше пережили з @anna_dobrydneva такий досвід) Сімейний фітнес кемп вийшов на славу💪🙌 Моя @svitvit єдина щодня о 7 годині виходила на ранкову пробіжку з @minialo_lv 🙈❤ Просто справжня Героїня! Аня дізналася, що її матуся не вміє сидіти в позі лотоса😉 зате круто відтискає б я і має міцний прес! Бувайте частіше з батьками! Дізнаєтесь багато чого нового😂😂😂 в тому числі невідомі сторінки з дитинства 😉🙌 Зізнавайтесь, хто має досвід спортивних занять з батьками, або навпаки з дітьми? Як враження? Більше про наш родинний спорт знайдете за прямим посиланням в профілі✌ #зірковийFit #худнизсоломією #міняйлоdoit #біжиСоляБіжи #спортвкайф

Публикация от Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska)

You cannot copy content of this page