fbpx

Сім предметів гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

Мода, звичайно ж, мінлива подібно до настрою дівчини, але бувають в ній і такі тенденції, які, незважаючи ні на що виглядають стильно в поєднанні з будь-яким предметом гардеробу.

У цій статті ми поговоримо про речі, які, здається, ніколи не будуть вважатися несмаком і поганим тоном.

1. Туфлі-човники.

Це взуття завжди буде підкреслювати стрункі ноги прекрасної половини нашої планети. Більш того, їх можна поєднувати і з діловим костюмом, і з вечірньою сукнею – вони однаково красиво виглядатимуть на вас.

Читайте також: Прощавайте скінні: які джинси стануть наймоднішими в 2019 році

2. Подовжений жакет. Багатьом здається, що такі жакети носять тільки в офісах. Однак, вони помиляються. При правильному і грамотному поєднанні можна отримати найцікавіші образи.

Наприклад, вони будуть прекрасно виглядати з джинсами-бойфрендами.

3. Спідниця-олівець. Чoловікам дуже подобається така спідниця, яка зробить вас стрункою і підкреслює всі вигини жіночого тiла.

4. Маленький чорний клатч. Без цього аксесуара не проходить жодне торжество або вечірній захід. Здається, він буде актуальний навіть через 10-20 років.

5. Біла сорочка. Без цієї диво-сорочки не обходиться жодна поважаюча себе модниця. Така сорочка добре поєднується майже з усіма брюками.

6. Чорна шкіряна куртка. Множинні опитування серед чоловіків показали, що їм подобається, коли дівчина носить таку куртку, що робить її більш привабливою, але і не позбавляє жіночності.

7. Светр оверсайз. Такі светри не тільки надають відчуття комфорту, але і не втрачають актуальності. Особливо, вони актуальні восени.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page