fbpx

Сім речей, які обов’язково повинні бути в вашому домі, адже вони приносять щастя і затишок

Якщо ваш будинок – стильний і чистий, це ще не означає, що він настільки затишний, наскільки міг би бути. джерело

Зелені або жовті стіни

З усіх кольорів веселки вчені вибрали ці два, заявивши, що саме вони викликають у людини найбільше відчуття щастя. Однак ми рекомендуємо випробувати яскраві кольори спочатку на декількох ділянках стіни, перш ніж зафарбовувати її всю.

читайте також: Він був прикyтий до ліжка загадковою хвoробою 11 років, але потім сам поставив собі діагнoз і переконав хірyргів провести опeрацію. Ось, як тепер виглядає хлопець, який вилікyвав сам себе

Свіжі квіти

Можливо, це здасться вам марною тратою грошей, але всього один букет свіжих квітів може кардинально перетворити будь-який будинок. Численні дослідження доводять, що наявність квітів в будинку викликає відчуття задоволення і щастя.

Сімейні фотографії

Якщо ваш столик постійно завалений чашками, журналами і різними гаджетами, вам доведеться трохи попрацювати над цією своєю звичкою. Замініть весь хаос зворушливими сімейними фотографіями у рамочках – і ви відразу помітите, як кімната стала набагато тепліша і затишніша.

Ароматичні свічки

Вони завжди допоможуть зняти стрес і розслабитися після важкого робочого дня. До того ж, приємний запах зробить вашу квартиру по-справжньому затишною і подарує довгоочікуваний спокій.

Пухнасті друзі

Вчені впевнені, що чотириногі друзі благотворно впливають на людей, допомагаючи вилікувати навіть деякі психологічні захворювання. У людини, яка завела собі такого друга, кардинально змінюється характер, вона стає більш чуйною і добрішою, а квартира, в якій постійно хтось чекає, стає справжнім домом.

Заправлена постіль

Нескладний ранковий ритуал приведення ліжка в порядок, допоможе вам почати день правильно і налаштуватися на потрібний лад. До того ж, акуратне ліжко, одягнена в свіжий комплект постільної білизни, завжди додасть кілька балів у скарбничку домашнього затишку.

Вільний простір

Дослідження доводять: чим більше непотрібних речей валяється у вашому будинку, тим вищий рівень стресу, який ви переживаєте. Вчені пояснюють це тим, що жінки підсвідомо асоціюють бардак в будинку з власною невдачею. Так що скоріше почніть позбуватися від того, що заважає вам бути щасливою і спокійною.

You cannot copy content of this page