fbpx

Скaндал з телеканалом “Інтер”: Національна рада прийняла важливе рішення

11 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку приватного акціонерного товариства “Телеканалу “Інтер” щодо дотримання вимог законодавства під час трансляції 9 травня концерту “Перемога. Одна на всіх”.

Про це заявив голова Нацради Юрій Артеменко під час засідання органу, пише 24канал

Зокрема, Нацрада отримала звернення Служби безпеки України, численні скарги громадян України і заяву Київської міської організації “Української Галицької партії” з наріканнями на трансляцію концерту.

На думку департаменту СБУ, у висловлюваннях ведучих концерту Андрія Доманського та Анастасії Даугулє містилися ознаки пропаганди, яка створює викривлене уявлення про окремі аспекти історичного розвитку України та дискредитації сучасних процесів у державі, пов’язаних з декомунізацією та становленням національної ідентичності.

Читайте також: “ДІВЧИНА ЗАСНУЛА НА ЦЬОМУ ГНOЮ!”: У МЕРЕЖІ РОЗКРИТИКУВАЛИ ВИСТУП ЮЛІЇ САМОЙЛОВОЇ, ЗАЗНАЧИВШИ, ЩО ЦЕ БУЛА НЕ ПРОСТО ПОРАЗКА, А ГАНЬБА (ВІДЕО)

Так, усі скаржники на телеканал вважають, що зміст концерту “Інтера” принижує їх гідність як громадян України, розпалює ворожнечу та закликає до підрuву цілісності держави.

Окрім того, Артеменко додав, що моніторинг Нацрадою ефіру каналу “Інтер” теж зафіксував ознаки порушення закону, які має визначити перевірка.

You cannot copy content of this page