fbpx

Сказала коханому, що дуже хоче ці дві речі: через подарунок дружині чоловік тепер має сплатити штраф

Близько 21.00 чоловік повів свою цивільну дружину в елітний магазин Києва на Хрещатику. Оглянувши товар, жінка запримітила сукню і сумочку. Сказала коханому, що дуже хоче ці дві речі. Але купити їх не мав змоги, бо стільки грошей не мав. Тож вирішив піти легким шляхом – просто вкрасти товар. Пише Експрес-онлайн.

З реєстру судових рішень, відомо, що чоловік пішов у кабінку для примірки одягу. Поки ніхто не бачив, зірвав магнітні засоби захисту і заховав сумочку й сукню у власну сумку. Вийшовши з кабінки, з коханою попрямував до виходу. Однак втекти зловмисникам не вдалося. Очевидно, чоловік не зняв усіх антикрадіжкових засобів, адже на виході спрацювала сигналізація.

Чоловіка затримав охоронець магазину. У його сумці знайшли сукню, вартістю 1087 гривень та сумку, за ціною 1665 гривень. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а невдовзі чоловік опинився на лаві підсудних.

У суді ж зізнався у скоєному, розповів у деталях як хотів вчинити злoчин, а також щиро розкаявся. Що цікаво, чоловік ніколи не був судимим, не притягався до адміністративної чи кpимінальної відповідальності. Тож усі ці обставини вплинули на думку судді.

Читайте також: Зламаним життям обернулися для Аліни пoлоги: у Хмельницькому лікарі cкaлічили дитину(відео)

Днями Печерський районний суд міста Києва ухвалив вирок у цій справі: “Особу визнати винним у вчиненні кpимінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 частиною 1 статті 185 Кpимінального кодексу України, та призначити йому покаpaння у виді штрафу – 850 гривень”, – йдеться у вироку. Засуджений має можливість подати апеляційну скаргу. Однак, враховуючи те, що він визнав вину і розкаявся, навряд чи буде це робити. Заплатить штраф і ще довго шкодуватиме про свій вчинок, але що ж не зробиш заради кохання.

You cannot copy content of this page