fbpx

Сказала коханому, що при надії, щоб не покинув. Пройшов місяць, що робити далі?

Після півтора років стосунків мій коханий заявив, що не бачить в них змісту і хоче піти. А я, недовго думаючи, заявила йому, що при надії. Роздобула у подруги тест з двома смужками і пред’явила йому.

Мій несподівано зрадів, звичайно, передумав йти. До мене відразу ж змінилося його ставлення: тепер пилинки з мене здуває і на руках носить. Ми вже запланували дату весілля, ось тільки що робити тепер з моєю вигадкою – поняття не маю… По ідеї скоро повинен з’явитися пузік, а де я його візьму?

Хлопця повернула, але потрапила в свій же власний капкан і не можу тепер вибратися. Як пояснити хлопцю, що я все вигадала? Єдиний вихід – інсценувати раптові проблеми, але я так боюся, що мій мене розкусить і ніколи не пробачить. Мені вже й весілля майбутнє не в радість – ходжу як у воду опущена і все думаю, як розрулити цю ситуацію.

Мамі боюся розповісти, соромно – не так вона мене виховувала. Знає тільки подруга, яка мені тест свій віддавала. Вона ще раніше радила у всьому зізнатися і перевести в жарт. Я її не послухалися, а тепер все зайшло надто далеко.

Ось і пишу вам, тому що більше ні з ким порадитися. Може, у когось була схожа ситуація і ви знайшли з неї вихід? Як уникнути наслідків через власну недолугу вигадку і зберегти стосунки?

Романія, 24 роки.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page