fbpx

Скільки коней ви бачите на цій картинці?

Перші тести на виявлення рис особистості з’явилися у 1920-х роках. Вони широко використовувалися для спрощення процесу відбору персоналу у збройні сили.

На сьогоднішній день існує велика кількість таких тестів, і їхні цілі відрізняються від клінічної психології і консультацій щодо відносин.

Ми пропонуємо вам пройти аналогічний тест. Все, що вам потрібно зробити, це відповісти на просте запитання після перегляду картинки.

Ви не повинні ретельно вивчати зображення, просто подивіться і повідомте, що ви бачите.

Скільки коней ви бачите?

Іноді ваш спосіб вирішення ситуації може принести негативний результат, а іноді може бути успішним. Так чи інакше, сприйняття є важливим, і ваші припущення, інтуїція і судження можуть допомогти вам прийняти рішення. Кожне рішення, яке ви приймаєте, відображає вашу особистість.

Ви бачите одного коня

Якщо ви бачите тільки одного коня, ви не дуже спостережливі і дивитеся на більшість речей поверхнево. Ви не дуже переживаєте за дрібниці, і ви один з тих людей, які швидко приймають рішення. Ви вважаєте, що ми всі пов’язані, і всі є частиною великого цілого, що змушує вас розуміти силу командної роботи. Ви вірите в єдність. Це робить вас командним гравцем і хорошим лідером, і ви вислуховуєте всі думки та ідеї, надаючи їм чесну оцінку.

Ви людина, здатна іноді візуалізувати речі, які перевищують їхній справжній сенс. Якщо ви зробили ставку на щось успішне, то ви робите все для досягнення успіху. Ви дивитеся на речі дещо по-іншому, але це не робить вас егоцентричними. Ви намагаєтеся подавати свої факти прямо, так що важко змусити вас повірити в щось. Ви також не здаєтеся в суперечках. Ви людина, яка вірить в передчуття і не переживає про те, що люди думають про вас.

Ви бачите 5-10 коней

Якщо ви можете побачити від 5 до 10 коней, то ви людина, яка сприймає речі серйозно, і в кожній ситуації ви намагаєтеся зробити все можливе. Ви перфекціоніст, дуже розумні, і завжди зосереджені на своїх обов’язках. Навряд чи у вас виникають труднощі у досягненні поставлених перед собою цілей. Однак, іноді ви можете бути трохи недбалими, хоча це не властива риса перфекціоністам. Але іноді таке трапляється, і ви вже самі це напевно помітили.

Ви людина, яка любить планувати все заздалегідь у чіткий графік. Ви без вагань повторюєте речі, особливо коли знаєте, що це веде до здійснення ваших цілей. Ви впевнена в собі людина. Іноді ви недооцінюєте речі, і деколи це призводить до невдач. Але ви не дозволяєте таким речам впливати на вас і завжди продовжуєте рухатися далі.

Ви бачите 11 коней або більше

Якщо ви бачите 11 коней або більше, то ви дуже спостережлива і детальна людина. У вас є здатність сприймати багато речей, які інші люди просто не можуть сприйняти. Коли у вас є робота, яку ви робите, ви звичайно виконуєте її ретельно, не пропускаючи деталей, щоб досягти ідеального результату. Ви завжди виконуєте роботу так, як цього хочете саме ви, і це іноді змушує вас відставати.

Ви любите робити свою справу методологічно, дотримуючись процедури або набору інструкцій. Як правило, ви отримуєте найкращі результати через таку досконалість. Але пам’ятайте, що ваша увага до деталей може бути використана в інших ситуаціях. Ви людина, яка не задовольняється просто позитивним результатом, ви намагаєтеся перевиконати завдання. Ваша наполегливість і прагнення до досконалості зазвичай змушують вас бути необ’єктивними щодо результатів. Радимо йти в ногу з більшістю і не сприймати речі надто серйозно.

You cannot copy content of this page