fbpx

Складе конкуренцію всім учасникам: MELOVIN зачарував конкурсною піснею посеред вулиці Лісабону

Український співак MELOVIN, який наразі перебуває в Португалії, де представить державу на Євробаченні-2018, посилено готується до виступу. Однак репетиції вокаліст не тільки робить на головній сцені конкурсу, але й просто посеред вулиці, пише 24канал

Як відомо, 10 травня MELOVIN побореться за можливість вийти у фінал Євробачення-2018. За прогнозами букмекерів, співак може зайняти третє місце на відборі, тому складе конкуренцію всім учасникам конкурсу.

На Євробаченні MELOVIN представить пісню “Under The Ladder”, до якої хореограф Костянтин Томільченко створив ефектний номер з вогнем. Наразі українець посилено готується до виступу на сцені Лісабону, а репетиції влаштовує навіть посеред вулиці.

Захопливе виконання пісні з’явилось на Instagram-сторінці MELOVIN’а. На опублікованих кадрах видно, що артист сидить на пасажирському сидінні “тук-тука” та співає під музичний супровід португальського музиканта та телеведучого Стефана Шпігеля. Мелодію шоумен створив завдяки укулеле – колоритної міні-гітари. Відео за участю MELOVIN’а ввійшло до популярного проекту Eurovision.de.

Читайте також: ВІТАЛІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ЗАСВІТИВСЯ В МОСКВІ НА КОНЦЕРТІ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ (ФОТО, ВІДЕО)

“Дякую Eurovision.de за такий чудовий досвід. Це було дуже цікаво”, – прокоментував ролик MELOVIN.

You cannot copy content of this page