fbpx

Скоро й з дому вийти не зможуть! У турецькому готелі поляки “заспокоїли” відпочивальників з рф, які голосно підтримували “спецоперацію”. Адміністрація ж готелю стала на бік поляків. подробиці

В одному з популярних готелів турецької Аланьї поляки добряче “приголубили” туристів із Росії.

Як повідомляється, туристи отримали на горіхи через свою надто зухвалу підтримку “спецоперації”.

А от у російських ЗМІ після цього випадку справжня істeрика. Про це повідомляє турецьке видання DIP.

Ось тільки кілька коментарів, які показують усю глибину підтримки України від простих людей не тільки Польщі, а й Туреччини:

“Адміністрація закладу розміщення стала на бік громадян Польщі, які встигли таким чином залишити місце події ще до прибуття поліції, а громадян рф відправили в камeру і відпустили лише під ранок”.

«Співробітники охорони та обслуговувальний персонал готелю мовчки спостерігали за тим, що відбувається, і не втручалися, незважаючи на прохання пари, яка намагалася самостійно припинити те, що відбувається».

У рф заявляють, що туристу з рф, навіть не надали першої допомоги, а відвезли до найближчої дільниці, де той сидів у камері до ранку, та ще й повинен був сказати, що сам спровокував ситуацію.

Зранку він вже сам добирався до готелю, де йому надала допомогу дружина, а не лiкар готелю.

Підсумовуючи ситуацію, турецьке видання зазначає, що росіяни мали б зрозуміти, чому до них таке ставлення в усьому світі.

26. 07. 2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page