fbpx

Слідом за “Холостяком” про повернення на екрани заявило шоу “Голос країни”. Де і коли дивитись розважальне шоу

Нагадаємо , що показ найпопулярнішого вокального шоу “Голос країни” був перерваний через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Проте нещодавно стало відомо, що “Голос країни” таки повертається на екрани. В ефірі телеканалу ТЕТ вже 2 жовтня відбудеться прем’єра нового випуску відбудеться . Додамо, що до 24 лютого глядачі встигли побачити п’ять епізодів програми.

За  словами народного тренера шоу та мецената Андрія Мацоли, проект повертається задля того, щоб підтримати моральний дух людей, а також допомогти українській армії, адже у продовженні сезону буде і благодійна складова.

Цитуємо:

“Для мільйонів українців “Голос країни” не просто ще одне розважальне шоу. Це проект про усіх нас, адже пісня – душа нашої нації, нашої землі. Під час наших поїздок з концертами на фронт я побачив, що цей проект також потрібен і нашим захисникам. Одні згадували, як дивилися його в мирні часи разом з родиною. Інші у вільну хвилину переглядали в YouTube виступи учасників. Крім того, почув від них самих: “Коли країна продовжує боротися, то і її голос має звучати”

12,09,2022

Головна картинка ілюстративна – колаж.

You cannot copy content of this page