fbpx

– Слухай, ти відкусила у мене величезний шматок пирога, і я дуже розсерджений, але будь ласка, скажи мені, де я так проколовся. Звідки взявся адвокат, адже він бере чимало грошей за свою роботу?

Неприємними наслідками обернулися для кількох чоловіків спроби перевиховання власних дружин. Розповідають на прикладах.

– Перша жінка, назвемо її Інна, мріяла вийти заміж за заокеанського принца і ні в чому собі не відмовляти. На цю мету вона пустила всі свої душевні сили, і до 27 років вже значилася дружиною заможного громадянина однієї з європейських країн. Що її невимовно тішило, якщо незважати одну дрібну деталь – громадянин мав патріархальні замашки, і норовив, трохи що, дорікнути дружині її хитким становищем в чужій хаті.

Жінка не мала прав практично ні на що – ні на власну думку, ні на прояв ревнощів, ні на навчання і кар’єру, яку все-таки планувала зробити в чужій країні. Чоловік майже відкритим текстом говорив, що вона тут в ролі турботливої ​​і привабливої служниці, а не господині. І, що важливо, не чув жодного заперечення з цього приводу. Та й хто йому б став заперечувати – адже він контролював абсолютно всі фінанси. І був спокійний і щасливий. Поки одного разу, як грім серед ясного неба, не одержав повідомлення, що з ним розлучаються, а все його рахунки заблоковані.

Кілька місяців потім пройшло в постійних тяготах, де адвокат дружини дуже грамотно розніс майно подружжя на дві купки, одна з яких тепер належить нашій бідній співвітчизниці. Здивований мужик міг лише хапати повітря ротом. Єдине, про що він міг попросити – це останнє побачення з колишньою дружиною.

– Слухай, ти відкусила у мене величезний шматок пирога, і я дуже розсерджений, але будь ласка, скажи мені, де я так проколовся. Звідки взявся адвокат, адже він бере чимало грошей за свою роботу?

– Я відмінно вивчила ринок цін, милий! – просто сказала жінка. Кожен раз, коли ти мені давав гроші, я знаходила потрібне набагато дешевше, а різницю залишала собі. Крім того, пам’ятаєш, я дала тобі кошторис по ремонту, пояснивши, що в оновленій обстановці тобі буде комфортніше? Я найняла бригаду значно дешевше, ніж ти думав. Не кажучи вже про те, що вільний час я витрачаю в більшості на вивчення законодавства.

Ось так пояснила йому жінка, і відбула до Індії , щоб поправити душевної рівноваги.

Другий випадок і зовсім напівдетективний, хай вибачать мене юристи, якщо я перекрутила якісь деталі, але думаю картина в цілому вірна. Йдеться про чоловіка, який тривалий час мріяв про покірну сільську дружину. І навіть знайшов таку, набагато молодшу, і навіть з власним спадковим будиночком, правда досить хитким. Куди така від багатенького чоловіка дінеться? Він одружився на ній і благополучно прожив близько 7 чи 8 років, удосконалюючи і добудовуючи будинок, поки одного разу не почув банальне «нам треба розлучитися».

– Треба – так треба! – зітхнув чоловік, і зібрався подавати на розлучення. Але яким же було його здивування, коли він дізнався, що вже розлучився. Причому, багато років назад, практично відразу після укладення шлюбу. А будиночок знаходиться в одноосібній власності «колишньої». Наскільки я зрозуміла, сповіщення про засідання приходили на якусь адресу, де чоловік по-суті не бував. І тому його статус розлученого став для нього сюрпризом. І чеки ніякі він не зберігав. А всі свідки були повністю на стороні нареченої, і в очі його не бачили. Таким чином, були втрачені не тільки гроші, які на даний момент повернути не вдалося, але і нерви.

Особливих висновків з цих історій робити мені не хочеться, крім одного – якщо ти з дружиною по-людськи, то і вона з тобою по-людськи. А якщо ти в ній бачиш служницю чи ляльку, як би самому не опинитися на місці банкомату.

Автор – Mорена Mорана.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page