fbpx

Смакота з сиру всього за 15 хвилин – готуйте відразу подвійну порцію. Неймовірно смачні повітряні сирні кульки, скоринка хрустка, начинка м’яка і тягуча. Відмінний рецепт, а найголовніше швидкий і нескладний!

Смакота з сиру всього за 15 хвилин – готуйте відразу подвійну порцію. Неймовірно смачні повітряні сирні кульки, скоринка хрустка, начинка м’яка і тягуча. Відмінний рецепт, а найголовніше швидкий і нескладний! Джерело

Інгредієнти:

  • Сирні кульки 24 шт:
  • Сир – 270 гр.
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Білок – 2 шт.
  • Сухарі паніровочні
  • Олія для смаження

Читайте також: Вона не послухала нікого. Хотіла подарувати Олегові, який так любив її дівчаток, сина. Але все обернулося трaгедією. Так швидко, що він навіть не встиг натішитися повідомленням молоденької медсестри: «У вас син». За хвилину усі заметушилися, забігали, його Таню кудись повезли 

Приготування:

У глибоку ємність відокремте білки від жовтків. Жовтки можна відразу прибрати в холодильник, вони нам не знадобляться. Білки зδийте до міцної піни. Тепер візьміть три столові ложки борошна. Далі додайте розпушувач.

Просійте через сито і акуратно перемішайте. На самій дрібній тертці натріть сир, зверніть увагу, щоб це був саме сир а не сирний продукт. Тепер додайте його до білкової маси і перемішайте.

Вийде липке як пластилін сирне тісто. Залишилося тільки скачати кульки розміром з волоський горіх. Викладіть їх у велике блюдо з бортами і посипте зверху панірувальні сухарі.

Тепер круговими рухами перейдіть блюдо, так всі ваші кульки рівномірно покриються крихтою.

У невеликій каструлі  нагрійте олію. Кладіть кульки невеликими порціями і обсмажуйте з усіх боків.

Смажаться вони дуже швидко, 30-40 секунд досить. Викладайте на блюдо і відразу ж подавайте до столу. Також можна за раз наробити побільше і заморозити, при бажанні просто відразу ж обсмажити на олії. Неймовірно смачні повітряні сирні кульки, скоринка хрустка, начинка м’яка і тягуча.

Смачного!

You cannot copy content of this page