fbpx

Смакота зі звичайного багета: порізала, попрацювала ложкою, начинила – і ситний сніданок для всієї родини готовий

Привіт, любі жінки! Особливий привіт домогосподаркам! Я знаю, що ви чекаєте від нас все більше і більше рецептів. Ну а ми намагаємося знайти тільки найкращі з них, пише Spisa.

Нещодавно подруга дала мені цей прекрасний рецепт. Спробувала – просто смакота! Вирішила поділитися з вами.

Значить, найголовніша перевага цих пиріжків в тому, що вони дуже швидко готуються. Отже, від вас не буде потрібно багато часу, щоб смачно поснідати і порадувати членів сім’ї.

Для самих справжніх «Ледачих дружин» це буде справжньою паличкою-виручалочкою, якщо не хочеться стирчати біля плити цілу годину. Так, що ж потрібно робити тоді?

По-перше, потрібно мати під рукою наступне:

  • багет або булочку (1 шт на 1 чол.);
  • гриби (бажано шампіньйони) приблизно 150-200 г;
  • сметану – 3 ст / л;
  • цибулю і часник (за смаком);
  • трохи соняшникової олії;
  • приправи (за смаком).

Всі вже у вас є? Дуже добре! Тоді приступимо до важливого і відповідального процесу готування.

1. Потрібно, по-перше, нарізати багети (булочки теж можуть бути варіантом) так, як показано на зображенні. Потім за допомогою невеликої ложки потрібно акуратно витягувати м’якуш. Має вийти так, як на фото.

2. Зробили? Молодці! Половина шляху пройдена! Тепер потрібно приготувати начинку. Для цього потрібно нарізати гриби, а також подрібнити цибулю і часник. Знаю, процес цей не так вже й приємний, але зате результат просто відмінний! Тепер обсмажуйте все це і за кілька хвилин до завершення процесу додайте сметану і приправи. Гарненько все це перемішайте.

3. Беріть деко або форму, змастіть олією, покладіть готові багети, наповнені начинкою і відправте їх в духовку (Хочете, що вони вийшли ще смачніше? Посипте натертим сиром).

4. Залиште приблизно 10 хвилин при темп. 180 С.

От і все! Ваші пиріжки готові! Спробуйте і не пошкодуєте!

Поділіться з нами хорошими рецептами!

You cannot copy content of this page