fbpx

Сьогодні, 1 серпня, назвуть щасливчиків серед вступників

Сьогодні, 1 серпня, Міністерство освіти і науки опублікує список вступників, які отримали рекомендацію на бюджетні місця у вищих навчальних закладах, пише Gazeta.ua

Повідомлення про зарахування на бюджет розмістять в електронних кабінетах.

Йдеться про тих що вступає після школи на бакалавра, а також магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування.

У тих вступників, які будуть рекомендовані на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з’явиться статус “Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)”.

Читайте також:  7700 доларів, 945 євро та 575 злотих: поляк повернув заробітчанину з Україну загублену річну зарплату

“Таким вступникам треба буде виконати вимоги до зарахування до 18:00 6 серпня, зокрема подати оригінали документів. З їх переліком, а також іншими умовами, можна ознайомитися на сайтах вишів або звернувшись до приймальних комісій”, – йдеться у повідомленні.

Після виконання вимог статус електронної заяви має змінитися на “Включено до наказу”.

У виші видається наказ про зарахування.

“Якщо ж вступник не виконає вимоги, то його рекомендація анулюється, а статус електронної заяви змінюється на “Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)”, – пояснили в міністерстві.

У тих, хто не отримає 1 серпня рекомендацію на бюджет, навпроти всіх заяв залишиться статус “Допущено до конкурсу”. Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсні на контракт.

Окрім того, після зарахування на бюджет (7 серпня) відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт.

Після 7 серпня також відбудеться переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів.

“Воно повинно пройти до 18 серпня”, – вказують у відомстві.

You cannot copy content of this page