fbpx

Сьогодні, 17 березня, свої іменини святкують жінки на ім’я Уляна

Сьогодні іменини святкують жінки з іменем Уляна.

Володарки цього імені є ласкавими, ніжними і дуже вразливими. Вони люблять посміятися та пожартувати. 17 березня з Днем ангела вітають жінок з іменем Уляна. В цей день їхній ангел-охоронець як ніколи уважний до них.

Що відомо про це ім’я: Походить воно із латинської та означає “божественна”. Захисницею жінок з таким іменем є Улянія Никодимская. Відомі кілька версій походження імені Уляна. За однією з версій, ім’я Уляна походить від імені Іуліанія (Юліанія). За іншою версією, Уляна є народною формою імені Юлія, яке, в свою чергу, походить від імені Юл.

Характер володарок імені: Зазвичай жінка з таким іменем є дуже відкритою та товариською. Вона оптимістична, тож ніколи не втрачає надію. У неї розвинене почуття гідності, тому Уляна не прощає зради і зрад.

Читайте також: Як правильно бити поклони у Великий піст? У які дні це недоречно

Володарка цього імені творча натура, вона має особливий шарм та добре відчуття гумору. Вона любить веселощі та жарти. Хоча Уляна дуже врівноважена на перший погляд, але за цим спокоєм ховається “феєрверк”.

Вважається, що подібні творчі натури можуть зазнавати труднощів у точних науках. У шкільні роки батьки повинні помічати таку особливість дочки і всіма можливими способами допомагати їй справлятися з навчанням і, по можливості, уникати проблем з успішністю. Взагалі, вважається, що не варто виховувати Уляну в строгості і надмірно обмежувати.

Ім’я Уляна спонукає його носительку до відкритості, товариськості і вельми м’якому почуттю гумору. Також Уляна володіє великою чуттєвістю і шармом. Поведінка Уляни зазвичай загадкова, а в поєднанні з притаманними їй почуттям гумору і оптимізмом вона сприяє тому, що навколо Уляни збирається велике коло людей. Люди тягнуться до Улі, і двері її будинку відчинені для всіх.

Захопленість, життєлюбність і товариськість – ці риси характеру будуть сприяти вдалому перебігу життя. Якщо ж носій імені вирішить підкорити найвищу вершину професійної кар’єри, то їй буде необхідно проявити наполегливість і твердість характеру. Остання вимога – непросте випробування для м’якої і чуттєвої Уляни.

Уляна святкує iменини у наступнi днi:

  • Ciчень 3 cічня 15 cічня
  • Березень 17 березня
  • Квiтень 2 квітня
  • Червень 15 червня
  • Липень 5 липня 19 липня
  • Серпень 30 серпня 31 серпня
  • Жовтень 11 жовтня
  • Листопад 14 листопада

Талісмани: тварина – равлик, рослина – меліса. Колір: чорний, помаранчевий, темно-червоний. Камінь: лабрадор. Знак зодіаку: ім’я підійде таким знакам, як Лев.

Привітання:

♥♥♥

Твоє ім’я – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!

Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!

♥♥♥

Ангел вдoма в тебе був,
Тoж мoлитву твoю чув,
І на твoї іменини,
Вже дарує щoхвилини:

Пуд здoрoв’я і пуд віри,
Кілограмів стo надії,
Фунтів мільйон любoві,
І кoхання не на слoві,

А каратів так відерце,
Радoсті у ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І дoбра у вашу вдачу!

♥♥♥

Ім’я дивовижне на світі існує,
І скажемо щиро – найкращим пасує.
І той, кому Бог це ім’я посилає,
В житті наче зіронька ясная сяє.

Тож хочу нині я тобі побажати
Тепло щирих друзів в житті відчувати,
Коханою бути й любов дарувати!
Вітаю з Днем Ангела!

03/17/2019

You cannot copy content of this page