fbpx

Сьогодні День донечок: потужна материнська молитва за свою кpoвиночку

Найбільшим щастям для матері є благополуччя її дітей. Заради цього любляча мати може пожертвувати будь-чим. Але є дуже простий, приємний і надихаючий спосіб зробити свою дитину щасливою. Молитва матері за дочку, яку можна вимовляти щодня з глибоким благоговінням і вірою в кожне слово, і ця молитва обов’язково буде почута.

Святі ангели донесуть її до небес і доповнять своїм клопотанням. Щира віра здатна творити чудеса, підтвердженням цьому служить маса прикладів з життя. Навіть в періоди важких випробувань найсильніша материнська молитва дарувала дитині порятунок. Саме тому не варто матері чекати тривог і бід, а починати читати святі молитви щодня, віддаючи свою дочку під захист вищих сил.

Молитва за доньку:

“Молю тебе, о Діво Пресвята, даруй здоров’я донечці моїй. Ти знаєш, про що душа мріє – Дай в житті їй побільше ясних днів! Прошу їй щастя, краси, удачі і багато-багато радісних хвилин. І нехай вона трохи менше гірко плаче. І нехай життя щасливо біжить.

А якщо раптом когось ненароком вона образить, злоби не тая, я знаю: буде для неї уроком cвята строгість і любов Твоя.

Читайте також: Доні – особливі янголи: ось чому всі татусі так сильно люблять своїх маленьких принцес

І якщо вона по слабкості душевній не відразу шлях свій в житті знайде – Ти допоможи молитвою щоденною повернути до Тебе душі її політ.

Амінь”.

Молитва:

“Господи Ісусе, будь милостивий до моєї дочки (ім’я). Збережи її під Твоєї захистом, покрий від усіх лукавих бaжань , отpуєнь від неї всякого ворога, відкрий їй вуха і очі серця, даруй милість і смиренність в її душу.

Господи, всі ми творіння Твої, будь же жалісливий до дочки моєї (ім’я) і зверни її до покаяння. Помилуй і просвіти її розум світлом Євангелія Твого і настанови серце її на шлях заповідей Твоїх, щоб навчилася вона виконувати волю Твою, бо Ти Спаситель і Бог наш, на віки віків.

Амінь”.

МОЛИТВА ДО АНГЕЛІВ ХОРОНИТЕЛІВ І СВЯТИХ ПОКРОВИТЕЛІВ ДІТЕЙ

Небесні приятелі моїх діточок, святі Ангели, і Ви, святі Божі угодники, що імена мої діти одержали у святому хрещенні, опікуйтеся, молю вас, моїми дітьми й моліть за них всемогутнього Бога. Нехай ваша опіка і молитва, святі Божі слуги, будуть моїм дітям надійною охороною проти всякого зла й джерелом щедрих ласк на дорозі до неба. Амінь.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page