fbpx

Сьогодні День Петра і Февронії. Саме цих святих прийнято просити про сімейне благополуччя. Потужна молитва про злагоду в сім’ї

Сьогодні День Петра і Февронії. Саме цих святих прийнято просити про сімейне благополуччя. Потужна молитва про злагоду в сім’ї.

8 липня в народному календарі відзначають День Петра і Февронії. У народі ці святі вшановувалися як покровителі подружньої любові і щастя. Прийнято молитися саме цим святим про сімейне благополуччя, пише 24 канал.

Іменини сьогодні святкують: Василь, Давид, Денис, Костянтин, Петро, Федір.

Народні прикмети на 8 липня

– Спекотний день – тепло протримається ще 40 днів, після чого розпочнеться осіння погода.

– Засуха в липні – не чекайте грибів до самої осені.

– Якщо на Петра і Февронію, 8 липня, купець буде працювати пліч-о-пліч з дружиною весь день, то в родині весь рік буде достаток.

Що можна робити 8 липня

1. Можна сміливо братися за вкладання контактів, домовленостей – ці справи сьогодні супроводжуватиме успіх і вони принесуть позитивні плоди.

Читайте також: Потужна молитва до Ісуса Христа, яка наспpавді твоpить дивa

Що не можна робити 8 липня

1. За ризиковані справи з фінансами та діловими партнерами братися не варто.

Молитва Петру і Февронії про кохання

«О, священні праведники Господнi, Петро і Февронія! Тільки Ви можете вилiкувати дyшy мою і подарувати мені любов вічну. Молю, вибачте мене за гріхи мої і помисли грішні. Позбавте мене від мyк і стpaждань, бо каюсь я, і допоможіть мені знайти своє справжнє щастя. Благаю, підтримайте мене в хвилини тяжкі і подаруйте мені любов світлу і щастя сімейне. Так восславлю я імена Ваші світлі і праведні! Так прихилятися перед Вами ніколи не перестану. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа! Амінь».

Молитва Петру і Февронії про заміжжя

«О, святі мyчeники, княже Петро і Февронія! До Вас звертаюсь з молитвами свої і молю про допомогу. Подаруйте мені чоловіка вірного, щоб оберігав наш будинок і піклувався про мене кожен день і годину. Так клянyсь я бути для нього вірною дружиною, даруючи любов і підтримку йому.

Даруйте нам, праведні угодники, міцні відносини, щасливе життя і вірні почуття. Щоб прославили ми Вас, Петро і Февронія! І ніколи не забуду я про Вашу підтримку і безмірну доброту. Так назавжди залишитеся Ви для нас прикладом чистої і світлої любові. Хай буде на все воля Божа! Амінь. Амінь. Амінь».

Молитва Петру і Февронії про сім’ю

«О, священні благовірні, Петро і Февронія! Мої молитви лише до Вас звернені про допомогу і підтримку небес. Молю я Вас, вибачте мене за діяння гріховні, очистіть мою дyшy і совість від гріхів і подаруйте Своє благословення. Благаю Вас, допоможіть зберегти вірність і любов в моїй родині, несучи до неї щастя і благополуччя. Убережіть від зла і сварок мою сім’ю.

Ви, великі праведники, довели свою любов неземну всьому світу, навівши як приклад всім віруючим! Так восславлю я Вас до самих небес й імена Ваші шанувати буду до кінця життя мого. Хай буде на все воля небес. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page