fbpx

Сьогодні особливо важливо триматися разом в одній українській сім’ї, берегти і піклуватися один про одного, підтримувати один одного у своїй родині, тому ця підбірка мультфільмів про родину

1. «Коко» 2017.

Родина Рівера ненавидить музику, бо колись давно музикант-прадідусь покинув родину заради неї. А от малий Мігель має неабиякий талант і мріє стати музикантом. Його пошук свого кумира – музиканта веде його в потойбічний світ, де він зустрічає родичів. Мігель робить неможливе – своєю музикою об’єднує родину і зберігає їхні душі і серця.

2. «Сімейка Крудсів» 2013.

Це звичайна первісна родина: батько намагається всіх оберігати, запираючи на ніч в тісній печері, бабуся ненавидить зятя і навпаки, дочка прагне свободи від батькової опіки, матір прагне всіх об’єднати. І ось приходить небезпека – кінець світу, проте це стає початком їхнього справжньої родини.

3. «Суперсімейка» дві частини 2004, 2018.

Мама-домогосподарка, тато працює на нудній роботі і перебуває в кризі віку, двоє дітей – підлітків і немовля. Чи не буде проблем у такій родині? Ще б пак! А, коли всі вони мають супер-силу, але не вміють нею користуватися? Найголовніша їхня мета виконана не лише врятувати світ, а врятувати віру і довіру один в одного.

4. «Нікчемний я» 2010.

Невдаха-злочинець Гру мріє про злочин століття. Для цього йому потрібно вдочерити трьох дівчаток, проте він і не планував, що стане їхнім справжнім татом, знайде кохання всього життя і стане на бік добра.

5. «У пошуках Немо» 2003.

Немо – маленька рибка в величезному океані, який вже забрав його маму, а ще у нього непропорційні плавники. Батько оберігає сина всіма силами, але Немо опиняється в акваріумі у дантиста в великому місті. Батько йде його рятувати, збираючи по дорозі друзів і знешкоджуючи ворогів.

6. «Думками навиворіт» 2015.

Райлі – звичайнісінька дівчинка, яка має люблячих батьків, друзів, улюблене хобі. Але родина переїздить в нове місто і стикається з безліччю проблем і це все на фоні яскравих емоцій, які керують нашими діями. Найголовніше, що острів Родини буде відновлено і зміцнено!

Фото – скріни з відео.

You cannot copy content of this page