fbpx

Соковиті курячі відбивні без яйця та муки – ідеальне частування на всі випадки життя

Курячі відбивні – саме та страва, яку просто неможливо розлюбити. Ніжна курятина в спеціях і золотистій оболонці – ідеальне частування на всі випадки життя. Ми звикли обсмажувати відбивні на сковороді, попередньо вмочуючи їх у яйце, а потім в борошно.

Виявляється, їх можна готувати по-іншому. Ми розповімо вам, як смачно запекти курячі відбивні. Борошно і яйце для цього рецепта не знадобляться. Ця страва – знахідка для тих, хто віддає перевагу соковитому м’ясу і не любить відмивати руки від налиплого панірування.

Складові

Куряче філе 4 шт.

Мед 40 г

Гірчиця 30 гр

Часник 3-4 зуб.

Майонез 50 г

Сіль за смаком

Червоний перець мелений за смаком

Паприка за смаком

Соняшникова олія 30 мл

Читайте також: Салат «Перший сніг»! Цей рецепт у вас попросить кожен гість!

Приготування:

Щоб приготувати маринад, змішайте гірчицю, соняшникову олію, пропущений через прес часник, рідкий мед і майонез. Додайте сіль і спеції за смаком. Відмінно підійде червоний мелений перець або паприка. Гарненько все перемішайте.

Промийте куряче філе, обсушіть його за допомогою паперового рушника і наріжте тонкими пластами.

Накрийте м’ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Потім помістіть куряче м’ясо в глибокий посуд, залийте маринадом і залиште на 1-2 години.

Замариновані відбивні викладіть на застелене пергаментним папером деко, полийте м’ясо маринадом і відправте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Вітаємо, соковиті курячі відбивні готові! Рекомендуємо подавати їх з улюбленим соусом і овочевим салатом. Така корисна і смачна вечеря сподобається абсолютно всім. Поділіться цим цікавим рецептом з друзями.

Джерело.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page