fbpx

Соцмережі назвали «істинну зірку» королівського весілля, але королеву Єлизавету не вразив фаворт публіки

Багато користувачів соцмереж визнали головними зірками на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі зовсім не нареченого і наречену, пишуть“Факти”.

Вони стверджують, що максимум уваги привернув до себе єпископ Майкл Каррі, глава Єпископальної церкви США, який є першим афроамериканцем на цій посаді. Його (в честь афроамериканського походження Меган) запроси на церемонію особисто принц Гаррі.

Надмірно емоційна, що із виразними жестами, проповідь Каррі викликала у більшості присутніх подив, а потім – веселощі. Так, принци Чарльз і Вільям ледь могли стримати сміх. Самі Меган і Гаррі відверто хихикали. Маркл також схвально кивала під час промови.

Кейт Міддлтон і герцогиня Камілла обмінювалися враженими поглядами. Сміявся також і Девід Бекхем, який був серед гостей(його дружину Вікторію – пізніше, навпаки, розкритикували за надто «тpауpний» вираз обличчя).

Читайте також: Кейт Міддлтон образилася на Меган Маркл (фото)

А ось на королеву Єлизавету мова американця не справила сприятливого враження. Монархиня сиділа з кам’яним виразом обличчя, всім своїм виглядом висловлюючи несхвалення.

You cannot copy content of this page