fbpx

Спершу сміялась, але спробувала тихцем. Це діє! Мій гаманець став магнітом для грошей

Спершу сміялась, але спробувала тихцем. Це діє! Мій гаманець став магнітом для грошей Джерело

Цей спосіб – дієвий!

Як обрати гаманець

Існують правила, як організувати свій гаманець для грошей, в цьому випадку він буде притягувати монети і купюри. Для цього потрібно купити новий гаманець, тут краще всього підійдуть шкiряні гаманці або ж з іншої натуральної і дорогої тканини: гаманець з синтетичних, штучних матеріалів не несе в собі матеріальних енергій, а навпаки, перекрuває і не пропускає енергії грошей і достатку. Тому, гаманець для грошей повинен бути максимально дорогим, згідно із законом «подібне притягує Подібне».

Читайте також: Чого гріха таїти: маю не дуже добру сусідку. Постійно знаходжу якісь “магічні” штучки. Так нейтралізувати дію тих “підклaдів” мене бабуся навчила. І знаєте, діє

Колір гаманця теж дуже важливий. Кольори багатства – це будь-які відтінки землі і металу: чорний, коричневий, жовтий, золотавий.

Вибираючи гаманець, потримайте його в руці, відчуйте, чи зручно вам з цим гаманцем, визначте, наскільки він місткий і надійний. Коли зробите свій вибір, візьміть свій новий грошовий гаманець в руки і уявіть, що він з кожною миттю важчає і важчає, наповнюючись грошима. Якщо ви це відчуєте, то цей гаманець зроблений саме для вас, він здатний підтримати свого власника і забезпечити грошові надходження. Якщо ж відчуття тяжкості не виникло, не купуйте цей гаманець: гроші його не полюблять.

Після покупки гаманця потрібно зробити з ним грошовий ритуал на тяжіння до нього грошових енергій. Спочатку покладіть в гаманець «нерозмінну монету», щоб гроші з вашого гаманця нікуди не йшли. Дуже добре, якщо в особливому відділенні буде лежати жолудь або шматочок кореня хрону. Ці рослини концентрують у собі матеріальні енергії. Добре буде, якщо ви самі викопаєте і висушіте корінець хрону або підберете жолудь під час прогулянки. Можна ще покласти гілочку вересу. Він теж притягує грошові енергії.

Правила для грошей

Для того щоб водилися гроші, їх треба добре знати, насамперед, як вони виглядають. Вивчіть купюру – якого вона кольору, що на ній зображено. Це відноситься і до монет. Можна розвинути в собі навички розрізняти грошові монети на дотик, з закритими очима. Це не тільки дозволить вивчити кожну монету, але і розвине тактильність.

Якщо гроші не затримуються у вашому гаманці, потрібно перевірити, немає чи на ваших грошах негативної енергії (псування або наговору). Зробити це допоможе срібна монетка.

У повню покладіть монету зі срібла в жменю своїх копійок. Якщо вранці ви виявите, що срібло почорніло, це ознака того, що ви неправильно ставитесь до грошей, і вам потрібно змінити свої погляди. Якщо почорніли інші монети, значить, хтось робить на ваші гроші і можливості заробітку негaтивний вплив. Якщо колір усіх монет залишився незмінним, отже, ваш грошовий канал в повному порядку, і вам потрібно тільки навчитися правильно розпоряджатися.

фото ілюстративне з вільних джерел

You cannot copy content of this page