fbpx

Спікер Держдуми Володін «подякував» французькій мережі Leroy Merlin перевірками

Французька мережа магазинів Leroy Merlin таки не вийшла з росії, тому там вирішили «подякувати» за вірність і оголосили «розплідником НАТО» і його ідей, а все через дитячі шпалери.

Спікер Держдуми росії Володін дізнався, що в магазинах Leroy Merlin продають дитячі шпалери з зображенням карти росії без Криму. Більше того – там ще й не примальовані «незалежні» Південна Осетія, Абхазія, ЛНР і ДНР. Попри те, що він цього всього неподобства на власні очі не бачив, йому пильні мешканці Москви донесли. Тому Володін не зміг пройти повз такого кричущого інциденту і вирішив покінчити з натівщиною раз і назавжди.

«Він (В’ячеслав Володін) дав доручення комітету по безпеці направити запит в контрольно-наглядові органи для перевірки мережі магазинів, де тиражується така продукція і прийняти оперативні міри реагування», – повідомили в пресслужбі держдуми росії.

Володін пояснив чому це так важливо, на його думку «це приклад використання країною НАТО через зареєстровану в ній компанію будь-яку можливість для просування своєї повістки на території росії. З цим треба боротися».

Редакція російського видання MSK1.RU зв’язалася з представником мережі магазинів Leroy Merlin на росії. Ті відповіли, що у них в базі «шпалер з картами росії з Кримом чи без нього не виявлено».

Фото: cloudinary.com.

07/29/2022

You cannot copy content of this page