fbpx

Сплaновано та прoплачено? – фіналістка шоу “Холостяк” Галина розповіла, як насправді знімали шоу (фото)

Після завершення “Холостяка” фіналістка проекту Галина залюбки коментує зйомки в шоу та відповідає на всі каверзні питання. Зокрема, чи сюжет проекту є спланованим та проплаченим, пише 24канал

У перший день літа Рожден Анусі зробив загадковий допис, в якому сповістив, що “Холостяк знов вибрав за сценарієм”. Такий коментар викликав чималий резонанс в мережі і здивовані люди вбачали у словах співака натяк на попереднє планування проекту. На таку заяву миттєво відреагувала Галина, яка зізналась, як насправді відбувались зйомки “Холостяка”.

За словами Галини Присташ, всі події відбуваються спонтанно, як в реаліті-шоу. В іншому випадку, якби від початку організатори знали б сюжет, дівчина не погодилась на участь у шоу.

“Це реаліті-шоу, в якому є велика редакторська робота та відеомонтаж. Це не зйомки кінофільму, де всі актори, які входять в роль з завченими фразами та діями по сценарію! Тому прикриватись словом “сценарій” – смішно! А якщо б мені показали ще з самого початку мою історію, і попередили, що я повинна поступати тільки так і не інакше, то я б в житті не погодилась на це! Адже збоку це так “не ідеально”, – розповіла Галина.

Самі зйомки відбувались в реальному часі. Упродовж тижня оператори знімали все, що відбувається з героями проекту. Після цього за справу бралися режисери, які монтували фрагменти у логічний ланцюг. При цьому спілкування відбулось виключно на камеру.

“Це не один день, як багато хто думає. Щодо монтажу, то тут без нього не обійтись, адже ефірний час, який ви бачите щоп’ятниці – це всього лиш 100 хвилин, відтак багато чого залишається за кадром. Все спілкування та відносини з Холостяком в проекті – тільки на камеру! Ми не бачимось без них та не “спимо” разом після щоденних зйомок”, – зазначила Галина.

Читайте також: ГРИША РЕШЕТНИК ПОХВАЛИВСЯ КРАСУНЕЮ-ДРУЖИНОЮ (ФОТО)

Окрім цього, фіналістка шоу розвінчала міф про проплаченість проекту. За словами Галини, ніхто не вносив якісь суми за її участь у “Холостяку”. А чутки у мережі про те, що це зробив батько – безпідставні. Дівчина запевнила, що її рідні навпаки заплатили б, щоб вона не пройшла кастингу.

You cannot copy content of this page