fbpx

Справа в тому, що перебуваю на межі розлучення з чоловіком. І ось у чому справа. У чоловіка є молодший брат, нещодавно у нього з’явилася дитина. За хрещених дитині молоді батьки обрали подругу дружини та мого чоловіка. Охрестили дитину і почалося

Справа в тому, що перебуваю на межі розлучення з чоловіком. І ось у чому проблема. У чоловіка є молодший брат, нещодавно у нього народилася дитина. У хрещеній дитині молоді батьки обрали подругу дружини та мого чоловіка. Хрестили дитину і почалося.

Вперше у вихідний день зателефонував брат і попросив з’їздити до магазину та забрати замовлення з інтернет-магазину, сам він не може після безсонної ночі, а доставку не замовив, чоловік не відмовив і допоміг. Чоловік завжди допомагав братові, писав за нього реферати, допомагав писати роботи в інституті.

Але чомусь ніхто не думає про те, що у мого чоловіка теж є сім’я і дитина, і ми його бачимо пізно ввечері та у вихідні. Мені довелося його відпустити, подумала, що нічого такого, адже не завжди його проситимуть. Але я помилялася.

Через тиждень брат чоловіка попросив відвезти їх до сімейного, адже на таксі їм зараз їхати трошки задорого. А я думаю, що вони просто вирішили, що якщо є така добра, безвідмовна і щедра людина, то навіщо витрачати гроші.

Чоловік погодився, відпросився з роботи раніше і поїхав. А як ви розумієте, що з немовлятами прийоми в поліклініці проходять досить часто, їх прохання будуть продовжуватися. Я спитала у чоловіка, і що він тепер завжди буде ось так ось кидати свої справи, сім’ю, відпрошуватися з роботи, щоб бігати в сім’ю брата?

На що він мені відповів, що я нічого не розумію, що в мене немає таких теплих стосунків із моїм братом, і він робитиме так, як вважає правильним. Я, звичайно, все розумію, але я взагалі справлялася одна з дитиною, чоловік був на роботі, і не завжди ми їздили машиною, а там ще є батько дружини, він теж за кермом. І живуть вони ближче за нас, але їх чомусь не просять.

Свекруха почала повчати і постійно повторює чоловікові, що він не просто дядько, а хрещений тато і повинен допомагати, у тому числі й матеріально, якщо знадобиться. Умовила його подарувати їм велику суму грошей у подарунок на народження племінника та забрати їх після виписки.

Мені це було неприємно, нашій дитині брат в аналогічній ситуації нічого не подарував. І взагалі не цікавився ним, не кажу вже про те, щоб на виписку приходити.

Я не знаю, що мені робити, чоловік не розуміє, що безневинні на перший погляд, прохання це лиш початок. Обов’язково тих прохань буде з кожним днем все більше і більше. А на перший день народження, що? Машину свою подарує похреснику?

А свекруха за сто кілометрів сидить і лиш керує. Щодня нагадує чоловіку, що у нього є брат і похресник і що тим потрібно допомагати. Коли ж я у неї запитала, а де він час на власну сім’ю знайде, та відповіла, що я нічого не розумію у справжніх родинних стосунках.

От тепер ми на межі розлучення. Щодня чоловік бігає по дрібних братових дорученнях, а мене не чує. Вже й з братом говорила, пояснювала, що вони руйнують нашу сім’ю, але у відповідь почула:

— Якби була сім’я, то не зруйнувалась би.

Ніхто мене не чує, а я вже й не знаю, чи хочу продовжувати бути частиною от такої родини.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page