fbpx

Спробувала хек з овочами у вершковому соусі на сковорідці. Тепер готую рибу тільки за цим рецептом

Тим, хто любить рибу, ця страва дуже сподобається.

Після того як я спробувала хек з овочами у вершковому соусі на сковорідці, я готую рибу тільки за цим рецептом. В мене ця страва постійно присутня на святковому столі.

Також іноді я готую її і в будні. Ще один великий плюс – це те, що рибу майже не потрібно чистити. Виходить страва дуже смачною і поживною. Мої близькі родичі і друзі залишаються задоволені.

Для приготування страви нам необхідні такі інгредієнти:

  • 1 кілограм риби Хек
  • 300 мл вершків (жирність – 10%)
  • 1 велика за розміром морква
  • 1 велика цибулина
  • невелика кількість олії рафінованої (потрібна для смаження моркви з цибулею)
  • сіль за смаком)
  • перець (за смаком)

Покроковий рецепт приготування риби в домашніх умовах:

Спочатку слід промити рибу під проточною водою і нарізати на порційні шматочки. Далі необхідно очистити і нарізати ріпчасту цибулю. Після цього слід очистити моркву, потім потрібно на крупній тертці натерти її.

Потім необхідно шматочки ріпчастої цибулі обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії. Після цього потрібно додати моркву і смажити до готовності.

Далі слід взяти глибоку каструлю, покласти всередину рибу, порізану на шматочки. Далі – влити вершки і поставити каструлю на вогонь.

Після цього ємність слід накрити кришкою. Готувати необхідно півгодини на невеликому вогні. Ось так швидко можна приготувати дуже смачну і ніжну рибку, яка буде танути в роті.

Після того як риба приготується, її слід викласти на тарілку. З усіх боків треба обкласти приготованими овочами. При бажанні прикрашається страва дрібно порізаною зеленню (петрушкою, кінзою, кропом). Страву можна відразу подавати до столу і кликати близьких. Доповнити таку страву можна картопляним пюре, нарізкою з овочів або легким салатом. Бажаю всім смачного!

You cannot copy content of this page