fbpx

Спробувала в гостях смачну тушковану капусту в сметані. Готують її з м’ясом

Багато людей люблять тушковану капусту. Швидше за все, в арсеналі кожної господині є особливий рецепт її приготування. Але не завжди страва виходить особливо смачною.

Нещодавно я була в гостях і спробувала тушковану капусту. Моя знайома готує її з м’ясом і беконом, додаючи в страву сметану. Звичайно ж, я взяла у неї рецепт!

Вам знадобляться такі інгредієнти:

– 800 грамів капусти.

– 1 кілограм свинячого м’яса.

– 500 грамів бекону.

– кмин, кріп, сіль і спеції.

– 1 ст. л. муки.

– 500 грамів сметани.

– трохи олії для смаження.

Процес приготування:

1. Наріжте м’ясо і обсмажте його в олії. Додайте невелику кількість чистої води. Щоб м’ясо тушкувалось, прикрийте посуд кришкою.

2. Тим часом промийте капусту, видаліть верхні листки і дрібно наріжте гострим ножем, після чого додайте до м’яса і тушкуйте до м’якості.

3. Тим часом бекон необхідно нарізати невеликими кубиками й обсмажити в олії. Потім викласти його поверх капусти, додати трохи холодної води (приблизно 2 ст. л.) І сметану, а також рубану зелень. Вогонь слід зменшити і тушкувати все протягом п’ятнадцяти хвилин. Капусту потрібно періодично помішувати, кожні 5 хвилин або близько того, щоб вона не прилипала.

4. Ви також можете додати до капусти трохи оцту, а в літній час – помідору і зелений солодкий перець. Також за бажанням ви можете додати в страву подрібнений часник, селеру, цибулю, завдяки чому вона виходить ще більш ситною, смачною і ароматною.

5. Необхідно пам’ятати про те, що ця страва досить калорійна через вміст в ній свинини і бекону. До того ж, вона не підходить вегетаріанцям

Як видно, приготувати капусту в сметані не так вже й складно. Всі інгредієнти доступні, їх можна придбати в будь-якому продуктовому магазині. Зробіть м’який, зігріваючий гарнір для різних страв або використовуйте таку капусту в якості самостійної страви на вечерю.

You cannot copy content of this page