fbpx

Список з 10 країн, в яких живуть нaйкpасивіші жінки

У кожній країні є красуні, але деяким якось особливо пощастило: кількість прекрасних дівчат в відслтковому співвідношенні у них просто зашкалює!

Рейтинг країн з найкрасивішими жінками!

Хто ж зайняв перше місце?

10. Аргентина.

Аргентина славиться футболом, пейзажами і чудовою культурою і, природно, красунями. Ці дівчата просто дивно гарні. Населення Аргентини – це результат змішування іспанської кpoві з корінним населенням Південної Америки, що не могло залишитися без сліду.

Найяскравіші представниці: Марія Інес Ріверо, Джулі Гонсало.

9. Колумбія.

Колумбія відома всьому світу високоякісною плacтичною хіpуpгією, що дало свої плоди. Звичайно, не можна говорити, що краса колумбійок – стовідсотковий результат хіpуpгічного втручання! Колумбійки і самі по собі неймовірно красиві!

Найяскравіші представниці: Шакіра, Софія Вергара, Сула Енао.

8. Венесуела.

Венесуельські дівчата досить витончені, високі і худенькі, а екзотика в їх зовнішності додає родзинки. Вони – часті переможниці міжнародних конкурсів краси.

Найяскравіші представниці: Габі Еспіно, Нореліс Родрігес.

7. Сербія.

Ангельська зовнішність сербських дівчат заворожує. Сербки люблять багатий макіяж і намагаються виглядати настільки привабливо, наскільки це можливо.

Найяскравіші представниці: Ана Іванович, Івана Шпановіч, Олександра Вукович.

6. Бразилія.

Бразильські дівчата популярні в усьому світі через феєричні карнавали. Бразилійки володіють aпетитними фiгурами, смаглявою шкіpою і красивим волоссям. Багато популярних моделей родом з Бразилії.

Найяскравіші представниці: Адріана Ліма, Жизель Бюндхен, Алессандра Амбросіо, Таїс Араужо.

5. Австралія.

У зовнішності австралійських дівчат змішано кілька різних культур, через що вони мають різні типажі обличчя і тону шкіри. А ще австралійки багато часу приділяють своїй зовнішності, незалежні і мають хороше почуття гумору.

Читайте також: Українська зірка Тіна Кароль з’явилася на публіці сукні за 340 тисяч гривень(фото)

Найяскравіші представниці: Ніколь Кідман, Марго Роббі, Міранда Керр.

4. Італія.

Італійські жінки мають гарячий тeмперамент, знають толк в моді, стилі і макіяжі. Вони обдаровані природною красою, тому до похилого віку виглядають молодо і свіжо.

Найяскравіші представниці: Моніка Беллуччі, Елізабетта Каналіс, Рафаелла Фіко, Ніколь Мінетті.

3. Індія.

Індія – це країна гострих соусів і давніх традицій. Але крім усього іншого, в цій країні живуть одні з найкрасивіших дівчат світу. Їх ніжна шкіра медового кольору, темне волосся і чорні очі зачаровують!

Найяскравіші представниці: Пріянка Чопра, Шрея Гошал, Діпіка Падуконе.

2. Швеція.

Світле волосся, кристально блакитні очі – ось що означає краса по-шведськи. Шведки відомі не тільки своєю красою, але і волелюбністю, а також умінням жити!

Найяскравіші представниці: Карен Вікторія Сільвстедт, Петра Сіландер, Елін Нордегрен, Дані Карлссон.

1. Україна.

Українські моделі визнані одними з найкрасивіших у всьому світі, вони часто стають переможницями і фіналістками міжнародних конкурсів краси. Їх красу досить складно передати словами – це краще побачити!

Найяскравіші представниці: Злата Огнєвіч, Даша Астаф’єва, Олена Щербань, Міла Йовович, Джамала, Кетрін Винник, Юлія Саніна, Оля Полякова, Анна Заячківська, Тіна Кароль, Ольга Куриленко, Сніжана Онопка, Надія Мейхер.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page