fbpx

Стало відомо, що переможці “Зважені та щасливі” більше не разом

Переможці сьомого сезону популярного проекту “Зважені та щасливі” на СТБ Наталія Токарєва та Олексій Добрянський більше не разом.

Про це вони особисто зізналися на ток-шоу “Зважся!” 31 серпня. У прес-службі СТБ нагадали, що Токарєва і Добрянський разом прийшли на проект.

Наталія брала участь із вагою 135 кг, а зараз її вага – 70 кг. Як стало відомо, з Олексієм вони розірвали стосунки через три місяці після закінчення проекту.

“Напевно, все пішло разом з нашими кілограмами. У нас немає конкретної відповіді, чому це сталося. Ми захотіли чогось більшого. Були якісь дрібні сварки, але ми не кривдили один одного. Наприклад, Льоша ходив постійно з телефоном, поставив на нього блок. Я постійно запитувала, з ким він листувався. Напевно, так все почалося”, – зізналася Токарєва.

Зараз Наталя зустрічається із іншим чоловіком. А Олексій живе з мамою в Одесі, продовжує займатися в залі, і також зустрічається з іншою дівчиною.

“Надмірний контроль чоловіків до добра не доводить. Наташа дуже ревнувала і давила на мене. Зараз у мене є дівчина. Вона довіряє мені, а я їй. Іноді хочеться, щоб людина тобі просто довіряла”, – також розповів Добрянський.

За матеріалами – obozrevatel.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page