fbpx

Стало відомо, яке місце посіла Україна на Євробаченні 2018

Україну на Євробаченні 2018 представив співак MELOVIN з композицією “Under The Ladder”. У фіналі Євробачення 2018 MELOVIN набрав 130 балів та посів 17 місце, пише 24 канал.

Виступ співака MELOVIN від Україні на Євробаченні 2018 – був дуже ефектним та яскравим. Увесь номер побудований навколо високої конструкції – на її вершині стоїть срібний рояль із крилами. На початку номера MELOVIN звільнився від кокону, а також грав на роялі під час того, як навколо нього палали сходи.

Цей номер по-різному оцінили глядачі та експертне журі. За результатами голосування у фіналі MELOVIN посів 17 місце і потрапив до фіналу.

MELOVIN – це 21-річний співак з Одеси, його справжнє ім’я – Констянтин Бочаров. Епатажний та загадковий співак MELOVIN від початку Нацвідбору 2018 завоював серця мільйонів шанувальників. У молодого виконавця вже навіть була ціла “армія” шанувальників – меловініаторів, які значною мірою допомогли перемогти йому у Нацвідборі.

Читайте також: Названо переможця Євробачення 2018

Вперше про співака Україна почула на вокальному шоу “Х-фактор” у 6 сезоні, де він став переможцем. Під час участі в шоу MELOVIN виконував пісні з репертуарів Стаса Шурінса, Тома Оделла, Адель, Джамали, Валерія Меладзе, Юрка Юрченка та гуртів “Океан Ельзи”, “Muse”, “Pianoбой”, “MBAND”, “The Rasmus” і “Скрябін”. Перемога у проекті пішла йому лише на користь, – одразу ж після шоу MELOVIN разом з іншими учасниками шоу поїхав в концертний тур по Україні

You cannot copy content of this page