fbpx

“Став несподіванкою навіть для військових”: Андрій Єрмак про візит президента України Володимира Зеленського на лінію фронту

Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів про те, як відреагували військові на візит президента України Володимира Зеленського на лінію фронту.

Так, за словами Андрія Єрмака візит готували абсолютно таємно, і він став несподіванкою навіть для військових, із якими зустрівся президент.

Про це глава Офісу президента України розповів в інтерв’ю LB.ua, яке було опубліковано 20 червня.

Також, Андрій Єрмак розповів, що до повномасштабного вторгнення президент України “особисто проїхав всю лінію фронту”.

Цього разу він також вирішив приїхати на передову, щоб особисто подивитися, що там відбувається, і підбадьорити українських захисників.

Цитуємо:

“Це дійсно було важливо, усе готувалося в обстановці повної секретності і стало абсолютною несподіванкою навіть для бійців. Коли ми зайшли в Лисичанську до приміщення, де відбувалися зустрічі, усі були, м’яко кажучи, шоковані, побачивши верховного головнокомандувача. А далі – сильно зраділи”, – сказав Єрмак.

Глава Офісу президента України також розповів і про своє враження від відвідин:

“З одного боку, гнітюче – від порожнього Лисичанська, від того, що ми на власні очі бачили, як палають будинки, по яких за декілька хвилин чи годин до того прилітали ракети.

Але водночас було відчуття не те що спокою, а надії. Тому що ми побачили солдатів, побачили їхній настрій. Усі вони націлені триматися, націлені на перемогу, іншого ніхто навіть не допускає… Це була важлива поїздка. Загалом особисте спілкування президента з людьми дуже важливе”.

21,06,2022
Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page