fbpx

СТБ звільнив Денисову через її відмову засудити російську агресію

Тетяна Денисова співпрацювала з телеканалом СТБ з 2009 року в танцювальних проєктах. Цьогоріч телеканал СТБ промотував нове танцювальне шоу “Танці. World of Dance” (ідейне продовження шоу “Танцюють всі”), де українська хореографка мала стати суддею.

Більше того – всі відзняті до 24 лютого епізоди переформатували через присутність на них Денисової. Про причину такої різкої зміни, телеканал вказує мовчанку Денисової щодо війни в України, а також її діяльність на росії.

“Мовник погодив з правовласником формату World of Dance оновлену версію шоу без журі через суддю, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом… Громадянка України Тетяна Денисова, відмовилась від публічного засудження російської агресії та заяв на підтримку України. В зв’язку з цим… було прийнято рішення припинити будь-яку подальшу співпрацю з Денисовою”, – йдеться в заяві.

Після зміни формату шоу, суддями виступлять самі глядачі.

СТБ додало, що вони вже відмовилися співпрацювати з громадянами країни-агресорки, а тепер не будуть співпрацювати й з громадянами України, які виявилися колаборантами.

Фото: з відкритих джерел.

08/18/2022

You cannot copy content of this page