fbpx

“Стрaшний” ефір: на шоу “Танці з зірками 2018” Леся Нікітюк здивувала неочікуваною витівкою (відео)

Телеведуча Леся Нікітюк продовжує викликати посмішку в глядачів шоу “Танці з зірками 2018”. Після тривалого конфлікту з Владом Ямою знаменитість не тільки примирилась з ним, але й під час прямого ефіру сіла на його коліна, чим неабияк розсмішила мережу, пише 24канал

В 11 випуску шоу “Танці з зірками 2018” норовлива Леся Нікітюк вкотре здивувала своїх прихильників. На паркет телеведуча вийшла в яскравому та досить пiкaнтному костюмі для карнавалу. Леся Нікітюк станцювала гаpячу сальсу та покрутила своїми стeгнaми перед камерами.

“Це був черговий “cтрaшний” для мене ефір… Я ніяк не можу подолати cтрaх! Але я вдячна за кожне ваше переживання і коментар! Сподіваюся, у мене вдалося вийти запалити “професійно”, – зазначила Леся Нікітюк.

Зіркові судді двояко прокоментували виступ Лесі Нікітюк та Макса Єжова. Катерина Кухар заявила, що постановка, як і костюм телеведучої, була надто вiдвeртою. На це Леся відповіла, що наступну пісню присвятить строгій балерині. А от Влад Яма після примирення із зіркою не скупився на компліменти.

Читайте також: УЖЕ НЕ ПРИХОВУЮТЬ: ЛІНДЕМАНН ЗРОБИВ ПОДАРУНОК ДОНЬЦІ ЛОБОДИ (ВІДЕО)

“Леся сьогодні впоралась із багатьма ритмами. Я оцінив вісімки, яких було багато у номері. Все було в ритм. Це, крихітко, вже не Хмельницький, а Ріо!”  – похвалив телеведучу Влад Яма.

Від таких слів Леся Нікітюк не втримала свого щастя та сіла на ноги хореографа. У пориві емоцій телеведуча щасливо обійняла Влада Яму, чим викликала сміх у зіркових суддів та глядачів.

You cannot copy content of this page