fbpx

Стрілець отримає вигідну пропозицію, а Скорпіонів чекає смуга везіння: гороскоп на тиждень

Починається новий тиждень, а значить, і нові проблеми, часом досить несподівані, пишуть “Факти”.

ОВЕН. Обставини складаються для вас найсприятливішим чином як на роботі, так і в особистому житті, так що можете планувати справи, що вимагають максимальної віддачі і великих зусиль. Багато що буде залежати також від вашого настрою і бажань – враховуйте це.

ТЕЛЕЦЬ. Беріться за рішення тільки посильних завдань, для вирішення яких вам не доведеться жертвувати своїм особистим часом. Не виключена ймовірність того, що вимоги до вашої роботи з боку керівництва будуть явно завищеними, але ви не повинні болісно реагувати на це.

БЛИЗНЮКИ. Робота буде займати левову частку вашого часу, але від цього не будете відчувати себе гірше. Навіть добре, адже стовідсоткова зайнятість допоможе впоратися з проблемами внутрішнього характеру, через які ви частенько задаєте самі собі масу занадто складних питань.

PАК. Стриманість, такт, готовність до компромісу допоможуть досягти вражаючих результатів у справі. Не беріть близько до серця те, що не має до вас безпосереднього відношення. Більше сил і уваги приділяйте дітям, вони дуже потребують цього саме зараз.

ЛЕВ. Ваша вимогливість до оточуючих може перевищити всі допустимі межі, що загрожує не найприємнішими для вас наслідками. Непогано б навчитися ставити іноді себе на місце іншої людини, щоб зрозуміти її думки і почуття – від цього спільну справу тільки виграє.

ДІВА. Вам може здатися в якийсь момент, що ви повністю заплуталися у виниклій ситуації. Зібратися з силами і поставити всі крапки над «i» допоможе порада людини, якій довіряєте. Не виключено, що в найближчому майбутньому підете в цікаву поїздку.

Читайте також: 26 березня День ангела святкують Олександри. Найкращі привітання у віршах українською мовою

ТЕРЕЗИ. Неприємні ситуації, що мали місце в недавньому минулому, будуть згладжені немов за помахом чарівної палички і ви знову відчуєте колишню впевненість у власних силах. Можете призначати зустрічі з діловими партнерами і відстоювати власну точку зору. Зовсім скоро всі переконаються, що ви були праві.

СКОРПІОН. Настає досить сприятливий період для втілення в життя задуманого. Правда, іноді на вашому шляху можуть виникати перешкоди, але зумієте подолати їх, звернувшись за допомогою до впливових людей. Головне – віра в те, що все буде добре.

СТРІЛЕЦЬ. У вашому житті настають зміни, але може виявитися, що ви до них абсолютно не готові. Опинившись у такій ситуації, важливо не розгубитися і не відмовитися від пропозиції, яка в майбутньому обіцяє стати для вас неймовірно вигідною у фінансовому плані.

КОЗЕРІГ. Працьовитість і готовність пожертвувати власними інтересами заради загального блага обов’язково будуть винагороджені в майбутньому, потрібно тільки мати терпіння і вміти чекати. На особистому фронті не поспішайте негайно отримати відповіді на всі свої питання.

ВОДОЛІЙ. Намагайтеся не афішувати свої плани і не беріть участь в розмовах ні про що, які часто ведуться співробітниками, які люблять поговорити. Нинішній період актуальний для тих, хто має намір зробити виклик самому собі, переглянути власні звички і уподобання.

РИБИ. Будьте готові до того, що доведеться взяти на себе роль організатора або координатора, хоча у вас і не дуже лежить душа до подібного виду діяльності. Сміливість в даному випадку буде виправдана, можете навіть не сумніватися в цьому. Ідіть вперед, не озираючись.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page