fbpx

Суд наклав арешт на 100% корпоративних прав магазину косметики Brocard

Мережа магазинів належить кіпрській компанії Indenon Holdings Limited, а через неї — росіянці Тетяні Володіній, яка теж володіє російською мережею «Л’Этуаль».

Арешт був накладений у рамках кримінального провадження про присвоєння майна та фінансування агресії проти України ще 18 травня, але відомо про це стало лише зараз.

Проте на початку червня Brocard розіслав партнерам повідомлення про зміну власника – компанію продали парфумерному холдингу Philippe Benacin Holding (Франція), хоча суд заборонив Володіній та її представникам відчужувати корпоративні права у ТОВ “Брокард-Україна”. Французький холдинг придбав 100% акцій двох провідних українських компаній, які працюють у косметично-парфумерній сфері: “Брокард-Україна” йа “Егзагон”.

Після цього адвокати “Брокард-Україна” подали прохання про скасування арешту, враховуючи, що кінцевим бенефіціарним власником компанії став громадянин Франції Філіп Бенасін.

Суд задовольнив клопотання “Брокард-Україна”, але частково. Арешт залишається чинним, як і заборона вчиняти будь-які дії, пов’язані з проведенням державної реєстрації права власності на корпоративні права компанії. Водночас їй дозволили змінити директора та місцезнаходження юридичної особи.

Фото: з відкритих джерел.

07/02/2022

You cannot copy content of this page