fbpx

Сумісність знаків зодіаку Скорпіон і Риби в шлюбі, любові, і дружбі

Обидва знаки зодіаку, Скорпіони і Риби, відносяться до однієї стихії і є представниками водних знаків, що є основною причиною їх сумісності у всіх сферах життєдіяльності. Ви будете здивовані, наскільки гармонійними і цікавими можуть бути відносини представників цих знаків в залежності від їх статі і від того, який тип відносин між ними складається.

Сумісність в любовних відносинах Скорпіона і Риби

Риби і Скорпіони настільки добре доповнюють один одного, що їх по праву можна назвати ідеальною парою. Такий любовний союз, як правило, виникає відразу, ґрунтуючись на інтуїтивному відчутті один одного, коли слова бувають зайвими. Ці два знаки мають багато спільного, вважаючи за краще товариство один одного радісним і шумним компаніям. У такій парі завжди домінує Скорпіон, а Риби воліють бути тими ким управляють, погоджуючись підкоритися сильному і владному Скорпіону. Ревнощі і емоційність Скорпіонів не порушують гармонії почуттів, а навпаки, дарують Рибам відчуття того, що вони справді кохані.

Жінка Скорпіон + Чоловік Риби

Для виникнення ідеальної сумісності в любові між жінкою Скорпіоном і чоловіком Риби буде потрібно період часу, протягом якого Скорпіон повинен не придушувати, а навпаки, підтримувати трохи невпевненого чоловіка Риби, м’яко направляючи його до обраної мети. Жінка завжди повинна пам’ятати, що творчій натурі Риб необхідно давати певну свободу і вміти розділяти з ним всі успіхи і радості. Загальні захоплення та інтереси можуть ще більше зблизити партнерів цих знаків зодіаку і зміцнити їх союз на довгі роки.

Жінка Риби + Чоловік Скорпіон

Незважаючи на те, що чоловік Скорпіон не любить явно виражати свої почуття і емоції, між ним і жінкою відразу виникає сильне тяжіння, інтерес і повна сумісність. Недовірливий і підозрілий Скорпіон ще на початку відносин влаштовує своїй обраниці перевірку, яку та з притаманною їй гнучкістю і умінням підлаштовуватися під ситуацію проходить з легкістю. Жінка Риби чудово відчуває чоловіка Скорпіона, розуміє його емоційний стан і вміє згладжувати гострі кути, завжди знаходячи компроміс. Риби знають, що на чоловіка Скорпіона можна покластися, довірити йому вирішення будь-яких проблем і фінансових питань. Чоловіки Скорпіони – віддані, вірні і люблячі, але  такі які прагнуть домінувати над рибами, що не проти підкоритися і бути в їхній владі.

Будівництво відносин в шлюбі Скорпіона і Риби

Скорпіони і Риби є прикладом найміцніших і найщасливіших союзів, в яких немає місця зрадам і розставанням. Вони з першої хвилини стають настільки близькими один одному, що своє життя окремо вони просто не уявляють. Скорпіони завжди беруть на себе вирішення побутових і фінансових проблем, а Риби здаються інертними у всіх питаннях, але це оманливе відчуття. Такі пари вміють уникати конфліктів і ніколи не сваряться через дрібниці, вміючи знаходити компроміси.

Жінка Скорпіон + Чоловік Риби

Жінка Скорпіон в шлюбі з чоловіком знака Риби завжди бере ініціативу в свої руки і повністю вирішує всі питання, що стосуються побуту, фінансів і виховання дітей, що не заважає їх гармонійній сумісності у шлюбі. Рибам такий стан речей дуже подобається, і вони із задоволенням підкоряються встановленим правилам. Жінка Скорпіон точно знає, що у важку хвилину вона завжди може покластися на чоловіка Риби, який готовий на все, щоб відстояти інтереси своєї партнерки і захистити її. Таким парам настільки комфортно разом, що вони майже ніколи не шукають пригод на стороні.

Жінка Риби + Чоловік Скорпіон

Чоловік Скорпіон з дружиною Риби відчуває себе сильним і сміливим лицарем, який оберігає життя і честь ніжної і витонченої жінки, що є однією з головних причин їх ідеальної сумісності. Ця роль йому настільки до смаку, що він ніколи не дозволить собі сказати грубе слово на адресу своєї партнерки, хоча по відношенню до представниць інших знаків часто собі це дозволяє. Також жінка Риба стає мудрим і надійним супутником Скорпіону, підтримуючи його своєю увагою, ласкою і турботою.

Сумісність в дружбі Скорпіона і Риби

Дружба між Скорпіоном і Рибами можлива лише при випадковому збігу обставин, але якщо це сталося, то більш вірних і відданих друзів, які дорожать своїми відносинами, ви не знайдете серед представників інших знаків зодіаку. Така дружба, як правило, триває все життя, і якщо виникають якісь невеликі сварки, то тільки на ґрунті фінансів. Риби дуже щедрі і трохи марнотратні, намагаючись більше віддавати іншим. Скорпіони ж більш ощадливі і прагматичні, але тільки не там, де йде мова про близьких людей.

Жінка Скорпіон + Чоловік Риби

Якщо у жінки Скорпіона виникли лише дружні стосунки з чоловіком Риби, то вони будуються на взаєморозумінні, чесності та чуйності. Скорпіон знайде в особі Риб цікавого співрозмовника, людину, здатну до співпереживання, готового підтримати морально і завжди прийти на допомогу. Жінка Скорпіон може стати для Риби мудрим наставником і порадником, допомагаючи вирішити важкі життєві питання.

Жінка Риби + Чоловік Скорпіон

Жінка Риби лише зовні здається слабкою і безвольною, але дружні відносини з активним і сильним Скорпіоном дозволяють їй розкрити свої приховані риси характеру. Риби завжди проявлять розуміння і поспівчувають в скрутну хвилину. Крім цього, Риби, як і всі творчі натури, є прекрасними співрозмовниками і цікавими оповідачами, що дуже приваблює Скорпіонів. Скорпіони, в свою чергу, завжди готові на самопожертву і зроблять для цього все можливе.

Сумісність у роботі Скорпіона і Риби

Якщо в робочому колективі є представники знаків Риби і Скорпіона, то підприємство приречене на успіх. Скорпіони задають напрямок і темп роботи з притаманною їм активною позицією неформального лідера, а Риби привносять в робочий процес емоційну складову і прекрасно справляються з переговорами.

Начальник Скорпіон + Підлеглий Риби

Коли Скорпіон займає керівну посаду, а Риби є рядовим співробітником, то такий стан речей найприродніший для обох знаків, тому робочий процес завжди продуктивний і гармонійний. Виняток становлять ті моменти, коли Скорпіон-начальник намагається сильно тяжіти над підлеглим знака Риби і перегинає палицю. У таких випадках все закінчується тим, що Риби звільняються з роботи.

Начальник Риби + Підлеглий Скорпіон

Якщо начальник Риби, то цілком можливий сценарій, коли Скорпіон здатний змістити свого керівника і зайняти його місце. Виняток становлять лише ті керівники Риби, які є досвідченими професіоналами і ведуть гнучку політику відносин в колективі.

Астрологія може дати вам правильні підказки, як вести себе з тими чи іншими представниками знаків зодіаку і створити гармонійний союз в шлюбі, у відносинах з друзями і на роботі. Розкажіть в коментарях про те, як у вас складаються стосунки з іншими знаками, особливо, якщо ви є представником Скорпіонів або Риб.

You cannot copy content of this page