fbpx

Свекруха розділила моїх дітей на улюбленого онука і просто онучку. Діти її люблять однаково, але та вперто носить дорогі подарунки Артемку, а про маленьку Євгенію може навіть не згадати

Свекруха розділила моїх дітей на улюбленого онука і просто онучку. Діти її люблять однаково, але та вперто носить дорогі подарунки Артемку, а про маленьку Євгенію може навіть не згадати.

Я заміжня і в мене двоє діток – син Артем і донька Женя. Їм 7 і 5 років відповідно. Вони прекрасні, слухняні дітки і я їх дуже люблю. У нас дуже хороші відносини в родині, ми дружні і щасливі разом. Єдиний момент, який мене трохи хвилює – це відношення моєї свекрухи до онуків. Ні, вона не ображає їх. Просто вона ділить моїх дітей.

Моя свекруха дуже непроста жінка. Вона має свою думку на все, і любить її нав’язувати іншим. З самого початку нашого сімейного життя моя свекруха ставилася до мене дуже упереджено. Я їй не подобалася, і вона не соромилася показувати це. Я часто чула неприємності в свою сторону. А все що я робила, потрапляло під критику. Але я ніколи не брала слова свекрухи близько до душі. Розуміла, що вона не зобов’язана любити мене. Я ж чужа жінка, яка забрала її сина.

Моя свекруха дуже ревнувала свого сина до мене, і я це бачила. Час минав, і наші відносини трохи згладилися. Свекруха стала менше набридати мені, а я звикла до її поведінки і не реагувала.

Поява онука змінила мою свекруху. Вона дуже любила його, часто приходила в гості і навіть допомагала мені з його вихованням. Вона стала м’якше, і це дуже тішило. Наші відносини стали теплішими. Але поява Жені не справила такого ж ефекту. Поява внучки не особливо порадувала маму мого чоловіка. Вона не виявляла такої ж турботи і уваги, і була більш байдужа. Звичайно ж, свекруха грала з нею і ходила на прогулянки, але ось особливого трепету до неї я не помічала.

Коли дітки підросли, це стало більш помітним. Я бачила, що моя свекруха більше любить онука. Вона завжди балувала Артема більше, купувала йому дорогі іграшки без особливого приводу. Та й грала вона більше з онуком. Коли стояв вибір, кого з дітей взяти до себе, вибір завжди був в сторону Артема. Я помітила, що моя свекруха розділяє моїх дітей. У неї був улюблений онук, а інтересу до онуки не було ніякого.

Не знаю, може мені тільки здається, що мої діти не рівні для свекрухи. Можливо, вона просто намагається замінити свого сина Артемом. Адже він виріс і пішов з дому, і тепер вона компенсує його присутність онуком. Я ж не можу сказати, що свекруха погано відноситься до внучки, просто приділяє їй менше уваги. Мені здається, що це не чесно по відношенню до неї. Цей момент дуже мене хвилює, адже мої діти люблять бабусю. Вони обоє хочуть проводити з нею час, а вона ділить їх на улюбленця і його сестру.

Не знаю, як мені налагодити контакт між свекрухою та онукою? Може, варто поговорити з нею? Або просто намагатися робити так, щоб вони більше часу проводили разом і тим самим відновити стосунки?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна: firestock.

You cannot copy content of this page