fbpx

Свекруха вимагає називати її мамою, а я не можу – моєї матері не стало 15 років тому. Для мене це неприпустимо

Два місяці тому вийшла заміж за кохану людину, все у нас добре, а ось зі свекрухою виникли проблеми. Жінка вона непогана, добра, душевна, але якась надто нав’язлива. Постійно лізе з розпитуваннями, причому іноді досить особистими. А я не звикла, щоб так безцеремонно втручалися в моє життя, тим більше сторонні люди.

Ще страшенно дратує, що вона вирішила замінити мені мати (моєї не стало п’ятнадцять років тому) і всюди називає донечкою. Але це ще півбіди – від мене вона теж вимагає, щоб я зверталася до неї «мама». А для мене мама тільки одна, і хоча її немає поруч вже багато років, я не зраджу її пам’ять і ніколи не буду називати мамою чужу жінку, як би хто не ображався.

Я насторожено ставлюся до ніжності і турботи від сторонніх людей – весь час чекаю якогось підступу. Вважаю, що субординація – це дуже корисно і правильно. Навіщо впускати чужих людей у свій особистий простір? Я і на роботі всіх своїх клієнток називаю на «ви» (я майстер манікюру), хоча багато дівчат мої однолітки і навіть молодші.

Панібратство нічим хорошим не закінчується. Ну подумаєш, вийшла я заміж за її сина, так що тепер, в ясна цілуватися?

Як пояснити свекрусі, що мама вона для свого сина, а для мене Ольга Олександрівна і ніяк інакше? А найголовніше, як зробити це так, щоб вона не образилася?

Поліна, 26 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page