fbpx

Світлана не сказала “ні”, але й не погодилась. Просто попросила коханого Богдана зачекати ще рік. Їй випала прекрасна можливість стажування в закордонній фірмі. «Всього лишень один рік і я повернусь. Завдяки цьому я зроблю прекрасну кар’єру.» Але уже за тиждень селом ширилась чутка – Богдан готується до весілля з Антоніною. Після розмови з Світланою сватів і заслав

Світлана не сказала “ні”, але й не погодилась. Просто попросила коханого Богдана зачекати ще рік. Їй випала прекрасна можливість стажування в закордонній фірмі. «Всього лишень один рік і я повернусь. Завдяки цьому я зроблю прекрасну кар’єру.» Але уже за тиждень селом ширилась чутка – Богдан готується до весілля з Антоніною. Після розмови з Світланою сватів і заслав.

Світлана нічого не розуміла, аж доки Богданова сестра не повідомила, що її брат одружується не з великої любові, а на “зло” Світлані. Мовляв, та відмовила йому заради примарного закордону і думає, що він її вірно чекатиме – дзуськи! Не на того натрапила! І без тебе дівчат повно, лиш поклич.

Саме у день Світланиного від’їзду весільна процесія з музиками ішла повз їхній двір до церкви. Дівчина з усіх сил намагалась вдавати байдужу сідаючи до авто. Серед гостей знайшлись доброзичливці, які одразу до неї підійшли з сумними обличчями.

— А чому не ти наречена? У вас же така любов була!

Світлана посміхалась, а сама ледь стримувала сльози – Богдана вона кохала більше за життя. Розуміла, ці люди не співчувають, радше так, шукають теми для обговорень. Тож ввічливо нагадала, що гості відстали від процесії і вже залишившись одна – розридалась.

Дивно! Але душевні переживання надали сил і натхнення, яких Світлана від себе не очікувала. На новому місці її не просто оцінили – запропонували постійне місце роботи і гарну зарплатню. Світлана швидко підіймалась кар’єрними східцями і вже за десять років мала одну з керівних посад. Постало питання про громадянство. Для оформлення необхідних паперів повинна була повернутись.

Богдан сам прийшов. Щойно почув про її повернення, одразу приїхав. Просив прощення і все повторював, що тоді зробив найбільшу у житті помилку. Говорив, що з Антоніною хоч і має дітей, а злагоди у родині ніякої. Просив повірити у їхню любов і повернути стосунки. Світлана плакала в душі. Їй було тридцять, вона досі кохала Богдана і не знала, що таке справжня доросла любов. Чомусь, захотілось повірити розслабитись і плисти за течією, так і зробила.

Вони жили потай у готелі. Світлана оформляла необхідні папери, а Богдан повідомив дружині, що йде до свого першого кохання. Місяць справжньої казки. А потім, якось у розмові Богдан сказав, що шукає знімну квартиру, а Світлана мусить шукати роботу тут, а не за кордоном. Була довга і неприємна розмова.

— Ти думаєш я заради тебе виїду за кордон? Якщо кохаєш – залишишся зі мною. Ні – повернусь до сім’ї.

Світлана стояла сама не своя. Для неї усе було вирішено, а тут…

Богдан повернувся до Антоніни. Світлана працює за кордоном. Інколи вона приїздить до нього на побачення. Він кличе її залишитись, просить стати його дружиною.

Світлана останнім часом задумалась про шлюб серйозно, але щось спиняє. І, що робити просто не розуміє.

Автор Анна К.

Спеціально для intermarium.news. Передрук без згоди автора – заборонено.

You cannot copy content of this page