fbpx

Свого часу серед дам певного статусу була модною схожа теорія «чим більше він в тебе вкладе, тим важче буде тебе кидати». Керуючись цим гаслом, красуні намагалися «розводити» коханих на шубки, каблучки і авто

Періодично сюди в коментарі приходять хороші чоловіки і скаржаться на поганих жінок. Мовляв, вибираємо ми, жінки, казна-кого, хороших – кидаємо, з нехорошими – живемо, а потім скаржимося. Мова йде про нормальних адекватних людей.

Покоління психологів вже зламали зуби, списи і мізки в спробах розібратися в причинах такої жіночої поведінки. Самі дами, інтелігентно покусуючи кактус, теж втомилися запитувати «доки?!». А я…

А я раптом отримала відповідь на це одвічне питання від свого замовника, який приніс показати напівживий сайт.

– Не можу закрити, – зітхав, підписуючи договір, – Я вклався, тепер шкода кидати. Можливо вийде?

«Може, і вийде» – подумки погодилася я, прикидаючи витрати на повернення до життя. Забігаючи вперед, скажу: після вжитих заходів “сайтець” пішов на поправку. Він же не людина.

Тут-то мені в голову і прийшла проста, як віник, думка. Ось він, секрет! «Вкласти». Це магічне заклинання працює у всіх сферах життя, включаючи особисте.

…Іноді справа зовсім не в хитромудрому Стокгольмському синдромі чи «жіночій недалекості», а в цьому звичайному «вклався». Вірніше, вклалася.

Саме тому жінці поганого партнера кидати куди важче, ніж хорошого. Ви йшли на поступки, упокорювали себе, домовлялися, терпіли маніпуляції, витрачали ресурс – словом, вкладалися. А тепер ви хочете отримати дивіденди! Може, ще не все втрачено?

Як це – піти? Хай навколо – пекло, але в це пекло інвестовано чимало коштів і сил, не кидати ж тепер? І взагалі, мені в пеклі звичніше, тут всі чорти знайомі, а котел я особисто мила!

…Свого часу серед дам певного статусу була модною схожа теорія «чим більше він в тебе вкладе, тим важче буде тебе кидати». Керуючись цим гаслом, красуні намагалися «розводити» коханих на шубки, каблучки і авто.

Втім, після закінчення стосунків дам так само невимушено витрушували з авто, каблучок і шубок, як і в них запихали. Деяким щастило – іноді чоловіки залишали подарунки «на пам’ять». Система явно не працювала, але міф виявився живучим. І таким, що передається “відомим” шляхом.

Тепер пані, які «вклалися» хитають головами і не йдуть від тих, від кого б давно слід було бігти, виблискуючи п’ятами. Адже ніжність, теплоту і турботу НЕ забереш назад, як мерс у набридлої “музи”!

Інша справа, чи знайдуться сили подивитися правді в очі і збагнути, що не можна інвестувати в чорну діру. Чорт з ними, з вкладеними коштами. Завжди дешевше плюнути і піти, ніж відроджувати те, у чого немає перспектив. Запитайте будь-якого бізнесмена – він знає слово “не-рен-та-бель-но».

Смітник не дасть «вихлопу». А значить, не треба інвестувати в смітник ласку, теплоту, ніжність.

Автор – sаshka-s-chаshkoy.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page