fbpx

Син мільярдера Воррена Баффета пожертвував для ЗСУ 2,7 млн. доларів

Говард Баффет пожертвував для військових України 2.7 млн. доларів і приєднався до списку знаменитостей-благодійників, які допомагають Україні.

Про це розповів Говард Баффет під час інтерв’ю американському каналу CNBC.

Благодійні кошти переказали на американську організацію “Spirit of America”, яка підтримує українців, які захищають батьківщину від російської агресії.

Ця компанія надішле в Україну 9 автобусів на потреби територіальної оборони України та закуплять 375 новітніх травматологічних комплектів для військових Збройних Сил України на передовій.

В інтерв’ю на американському каналі CNBC Говард Баффет закликав підтримувати Україну:

“Я ніколи не бачив нічого подібного у моєму житті. Мільйони біженців намагаються залишити країну, і це надзвичайно складна ситуація для цієї країни. Я вважаю, ми маємо підтримувати Україну в цій боротьбі. Це дуже важка боротьба для них“, – сказав Баффет молодший.

Говард – син мільярдера Воррена Баффета. Говард очолює фундацію “Howard G. Buffett Foundation» та є директором міжнародного конгломерату Berkshire Hathaway.

Робота “Howard G. Buffett Foundation” спрямована на питання військових конфліктів, харчової безпеки та боротьби з торгівлею людьми.

Минулого тижня Говард Баффет відвідував Україну і зустрівся із президентом України.

Володимир Зеленський закликав Баффета інвестувати в Україну. Зокрема запропонував йому долучитися до проєкту з відновлення зрошувальних систем в Одеській області, розмінування в країні та до реформи шкільного харчування.

Фото: Мілітарний.

06/14/2022

You cannot copy content of this page