fbpx

Синоптики попередили про різку зміну погодних умов уже найближчим часом. До чого готуватись?

Найближчими днями в Україні очікується різка зміна погодних умов. До чого нам готуватись читайте у матеріалі.

Згідно опублікованого прогнозу синоптиків, на нас очікує похолодання, а опадів стане значно менше. слід додати, що цього тижня температура повітря в країні буде вищою за середні багаторічні показники.

Відповідний прогноз опублікував синоптик Ігор Кібальчич, пише “Метеопрог”.

Так, згідно прогнозу синоптика у понеділок та вівторок активний південний циклон принесе погіршення погоди у більшість регіонів країни. Ігор Кібальчич попереджає, про сніг, дощ, місцями – ожеледицю та налипання мокрого снігу.

Вже завтра у вівторок, 22 листопада, можливе похолодання до -3…+2 градусів, у південних, центральних та східних областях – +2+7 градусів.

Опади повинні поступово припинитися, але у східній частині та Приазов’ї пройдуть дощі. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Втім уже в середу, 23 листопада, опадів не прогнозують. Вночі та вранці місцями можливий туман у північних, центральних та південних областях.

23 листопада у нічний час прогнозується від -6 до -1 градуса, вдень -2+3 градуси, у південній та західній частині тепліше – від +2 до +7 градусів. Вітер переважно північно-західний, у західній частині південно-східний, 5-10 м/с.

24 листопада у четвер без істотних опадів, проте вночі та вранці місцями можливий туман.

Стовпчики термометрів покажуть вночі  -3+2 градуси, а вдень потеплішає до 0+5 градусів. На крайньому півдні, у Криму та Закарпатті прогнозується 6-11 градусів зі знаком “плюс”.

21,11,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page