fbpx

Ситуація, яка сталася з моєю подругою і по сумісництву психологинею-консультанткою з сімейних стосунків не вкладається в моїй голові. Після 16-ти років шлюбу її чоловік заявив, що хоче розлучення

Якщо їй не вдалося – то, кому тоді вдасться зберегти шлюб?

Ситуація, яка сталася з моєю подругою і по сумісництву психологинею-консультанткою з сімейних стосунків не вкладається в моїй голові. Після 16-ти років шлюбу її чоловік заявив, що хоче розлучення.

І я в розпачі! Бо якщо такій вродливій жінці не вдалося втримати чоловіка, то, що казати мені?

Але по-порядку. Отож, моя подруга Марина – красива 42-річна жінка, успішна і дуже привітна.

Я такої чуйної людини в житті не бачила! І це не через професійну звичку усміхатися, а в житті вона була дуже врівноваженою та доброю людиною. Я вважала її прикладом і жіночої мудрості та далекоглядності.

Я ніколи не чула аби вона підвищувала голос на чоловіка чи дитину, та навіть на якусь набридливу особу, – її рівновага просто вражала. Тобто, вона й сцен чоловікові не влаштовувала, на відміну від мене, бо я дуже емоційна.

Марина дуже слідкувала за своєю зовнішністю, та з такими грошима – це й не дивно. Вона ходила на масажі, косметологічні процедури, різні процедури краси, тримала фігуру у формі, відвідуючи регулярні заняття в спортклубі.

Мені здається. Що її чоловік рідко бачив її без косметики – вона завжди була гарно нафарбована і без тієї надмірної різкості, якою грішать багато жінок.

А ще Марина – дуже смачно готує і вона має на це час, попри зайнятість на роботі, адже часто у неї сеанси й понаднормово.

А ще її квартира – просто ідеально прибрана, все мінімалістично і на своєму місці. Я спочатку думала, що у неї є прибиральниця, але вона тільки розсміялася:

– Я так знімаю стрес. Прибираючи та викидаючи все зайве. Тому у нас дуже мало речей і дуже багато місця, де можна все акуратно скласти.

Тобто, ви собі уявили цю супер-жінку? Просто ідеальна! І, коли я приходила до неї на сеанси, то мріяла, що коли буду отакою, то у нас з моїм чоловіком є шанс на майбутнє.

Я приходила додому тоді спокійна і задоволена, як ніби очищалася від у сього зайвого. Мій Денис сміявся і питав:

– Ти ніби після сповіді, аж дивно тебе такою врівноваженою бучити.

І це була чиста правда, бо я себе дуже добре почувала.

Її чоловіка я бачила тільки на світлинах, що були у її кабінеті – такий собі чоловік, нічого аж такого, що можна було б казати «Ото красень», на фото був з залисинами, думаю, що й пивне черевце теж мало місце бути.

І ось хтось на нього полакомився. Я собі так думаю, що то сяйво від Марини зробило його більш привабливим для інших, але забери її – де він буде?

Марина мені нічого не казала, що у неї така ситуація, я прийшла на сеанс та почала з того, що й завжди:

– Чоловік не цінує моїх зусиль, приймає мене як належне, так, ніби я одружилася – і вже йому винна подружній обов’язок до кінця днів своїх. Діти неслухняні, зі школи вчителька чи не кожен день телефонує, що неуважні на уроках та задирають інших на перервах, – просто ллється з мене потік мого щодня.

А далі я придивилася до неї, що вона мене практично не слухає, якось так похитує головою і нічого не уточнює. Спочатку я здивувалася, далі думаю «За що я тобі плачу?», далі дивлюся – а фотки її родини нема.

От я й склала два плюс два і кажу:

– Марино, у тебе все добре?

– Так. А чого питаєш?

– Бо ти якась не така як завжди…

– Андрій від мене пішов, – вона це так буденно сказала, що я аж стерпла.

– Як пішов?

– Так… Сказав, що я для нього надто ідеальна…

От тобі й маєш! І що ті чоловіки хочуть? Задивляються на красунь на вулиці та в журналах, а, коли мають таку під боком – то йдуть, бо вона надто ідеальна! Як тут, перепрошую, дахівкою не поїхати?

Фото Ярослава Романюка.

You cannot copy content of this page