fbpx

“Сивина в бороду, біс у ребро”: зразкового сім’янина Олександра Цекало заскочили за палкими поцілунками з коханкою (відео)

Відомий шоумен Олександр Цекало, який одружений на молодшій сестрі Віри Брежнєвої Вікторії Галушці та виховує двох дітей, наразі підмочив свою репутацію зразкового сім’янина.

Як повідомляє видання Starhit.ru, ловеласа Цекала днями заскочили в компанії коханки, темноволосої дівчини азіатської зовнішності.

На відео, яке опубліковане на сторінці Instsgram видання продюсер в присутності відвідувачів і друзів не соромився демонструвати почуття до палкої брюнетки, постійно цілував її, нашіптував щось на вухо і ніжно торкався губами до рук.

Покинули заклад Олександр і його супутниця близько години ночі також разом. Однак поки невідомо, ким є подруга відомого продюсера.

Нагадаємо, Олександр Цекало та Вікторія Галушка, яка молодша його на 23 роки, одружилися в січні 2008 року. У жовтні 2008 у пари народилася дочка Олександра, в кінці вересня 2012 року Вікторія подарувала чоловікові сина Михайла.

Джерело.

You cannot copy content of this page